Svi bi glumili Liz Taylor - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svi bi glumili Liz Taylor

Svi bi glumili Liz Taylor

Tko može uvjerljivo odglumiti strastvenu ljubav Elizabeth Taylor i Richarda Burtona? Angelina i Clive Owen? Colin Farrell i Catherine Zeta Jones?

s.p. 20.07.2010 0 komentara

Svi bi glumili Liz Taylor

Ljubavni život Elizabeth Taylor mogao bi uskoro dobiti svoju ekranizaciju - a ulogu se bore moderne glumačke dive! Britanski Telegraph je objavio da su za ulogu Liz Taylor zainteresirani Catherine Zeta-Jones i Angelina Jolie koje i same imaju veliku glumačku karijeru, glamurozni izgled i poznate glumce za muževe.

Liz je bila poznata po burnoj vezi s problematičnim Richardom Burtonom, a priča se da je nekoliko muških zvijezdi zainteresirano za tu ulogu. Spominju se imena Clivea Owena, Russella Crowea te Colina Farrella koji bi se vjerojatno dobor snašao u ulozi alkoholičara i ženskaroša Burtona.

Režije bi se trebao prihvatiti oskarovac Mike Nichols, a scenarij će se bazirati na knjizi 'Žestoka ljubav: Elizabeth Taylor, Richard Burton i brak stoljeća'. Autori knjige su supružnici Sam Kashner i Nancy Schoenberger koji su imali pristup ljubavnim pismima Liz i Richarda, a uspjeli su doći i do neobjavljene autobiografije Liz Taylor iz 1965.

Vidjet ćemo što će biti s ovim 'zvjezdanim projektom', a treba podsjetiti da će Angelina Jolie, čak ako i ne uspije doći do ove uloge, možda imati priliku oponašati Elizabeth Taylor jer ćemo je vjerojatno gledati u rimejku poznatog spektakla 'Kleopatra'.

Komentari

Nema komentara.