Angelina Jolie (ne) dolazi na Brijune - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina Jolie (ne) dolazi na Brijune

Angelina Jolie (ne) dolazi na Brijune

Prvo je najavljen, a zatim i odgođen dolazak jedne od najslavnijih glumica današnjice koja je trebala doći na predstavu Kazališta Ulysses.

s.p. 19.08.2010 0 komentara

Angelina Jolie (ne) dolazi na Brijune

Jutarnji list je prvo potvrdio vijest o dolasku Angeline Jolie u Hrvatsku. Objavljeno je kako će slavna glumica u petak sletjeti privatnim avionom u pulsku Zračnu luku, a zatim otići na Brijune. Glasnogovornica Kazališta Ulysses Marina Vujčić izjavila je da će Angelina nazočiti predstavi 'Kralj Lear', a pretpostavljalo se da glumica dolazi u posjet glavnom glumcu te predstave - Radi Šerbedžiji. Jolie navodno želi režirati svoj prvi film, radnja će biti smješetna na području bivše Jugoslavije, a Šerbedžija bi trebao preuzeti glavnu ulogu.

Predstavu su s Angelinom trebali pogledati premijerka Jadranka Kosor, ministar kulture Božo Biškupić i ministar turizma Damir Bajs. Nije bio najavljen dolazak Brada Pitta, a novinarima i fotoreporterima zabranjeno je prisustovanje predstavi, jer je to tražila upravo Angelina Jolie i njezino osiguranje koje je par dana dogovaralo detalje boravka na Brijunima.

Zadnja vijest je priopćenje Kazališta Ulysses da je osiguranje Angeline Jolie ocijenilo da je nemoguće zaštiti njezin mir i privatnost prilikom planiranog posjeta, te je Angelina Jolie 's velikim žaljenjem otkazala svoj dolazak na Brijune'.

Komentari

Nema komentara.