3D pornić zabranjen u Kini - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      3D pornić zabranjen u Kini

3D pornić zabranjen u Kini

Kineski erotski spektakl s eksplicitnim 3D scenama tamošnja publika neće smjeti pogledati zbog nepođudnih sadržaja!

s.p. 07.04.2011 0 komentara

3D pornić zabranjen u Kini

Sljedeći tjedan u azijskim kinima počet će igrati visokobudžetni 3D erotski film - 'Sex and Zen: Extreme Ecstasy'! Ovaj erotski spektakl iz Hong Konga već smo opširno najavili prije dvije godine, kada je počelo snimanje, a dovoljno je samo ponoviti da je riječ o 'povijesnom' filmu koji opisuje orgije u drevnoj Kini, za vladavine dinastije Ming. 


'Sex and Zen: Extreme Ecstasy', trailer.

Producent i scenarist Stephen Shiu obećava dosta eksplicitne scene seksa, što je već privuklo pažnju brojnih gledatelja. Problem je u tome da kineske komunističke vlasti zabranjuju seks u kinima, pa će se film sljedeći tjedan moći vidjeti samo u autonomnom Hong Kongu, te u Tajvanu. Stoga već stižu prve vijesti o posebnim 'izletima' iz Kine, te će erotomani iz te zemlje preko Interneta rezervirati ulaznice i putovati tisućama kilometara da vide domaću 3D erotiku.


'Sex and Zen: Extreme Ecstasy', alternativni trailer.

Utrošeni su milijuni dolara na izradu filma, pa je producentima bitan svaki gledatelj i svaka prodana ulaznica. Zato filmaši rade brojne verzije filma, ovisno o cenzorskim pravilima u različitim zemljama, te su već prodali prava na prikazivanje širom svijeta, uključujući i Europu. Očito je na redu novi trend - već smo javili da talijanski redatelj Tinto Brass planira 3D verziju svog 'Kaligule', pa se nadamo da će i domaća 3D kina prikazati neke od tih filmova!

Komentari

Nema komentara.