Što Clooney zna o seksu? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Što Clooney zna o seksu?

Što Clooney zna o seksu?

Slavni glumac pozvan je kao svjedok na suđenje bivšem talijanskom premijeru da pojasni što je Berlusconi radio s maloljetnicama.

s.p. 24.11.2011 0 komentara

Što Clooney zna o seksu?

George Clooney pozvan je da bude svjedok obrane na suđenju Berlusconiju. Bivšeg talijanskog premijera optužuju da je plaćao za seks s maloljetnom prostitutkom zvanom Ruby i da je zlorabio položaj kada je pomogao Ruby da iziđe iz pritvora zbog krađe. I Berlusconi i Ruby odbacuju te optužbe zbog kojih Berlusconiju prijeti dugogodišnji zatvor.

Clooney je umiješan u ovu priču jer je 17-godišnja Ruby izjavila da ga vidjela na jednoj od Berlusconijevih zabava, i to zajedno s tadašnjom zaručnicom Elisabettom Canalis. Ruby je navodno izjavila i da je provela noć u hotelu s nogometašom Cristianom Ronaldom, pa izgleda da će obrana pozvati i Clooneya i Ronalda da na sudu diskreditiraju Ruby kao svjedokinju.

Na povijesnom suđenju bit će saslušano 214 svjedoka, među kojima će biti i troje ministara, a davanje iskaza počinje 2. prosinca. Clooney je nedavno izjavio da je večerao s Berlusconijem, ali je pojasnio da je to učinio jer je lobirao kod talijanskog premijera da pomogne ugroženom narodu Darfura.

Komentari

Nema komentara.