Pijana Lindsay kao legendarna Liz? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pijana Lindsay kao legendarna Liz?

Pijana Lindsay kao legendarna Liz?

Lindsay Lohan bi mogla glumiti Elizabeth Taylor - ako opet ne završi u zatvoru, i to zbog utaje poreza!

s.p. 11.01.2012 0 komentara

Pijana Lindsay kao legendarna Liz?

Lindsay Lohan pregovara oko glavne uloge u biografskom filmu o Elizabeth Taylor. Američka televizijska mreža Lifetime priprema film 'Elizabeth & Richard: A Love Story', a već i naslov govori da će se projekt fokusirati na fatalnu vezu dvoje problematičnih glumaca. Film producira Larry Thompson ('Amish Grace'), a scenarij radi Christopher Monger ('Temple Grandin').

Zlobnici će reći da je Lindsay kao stvorena za ulogu Liz - obje glumice su počele glumiti kao djevojčice, imale su problema s alkoholom i bile su glavne zvijezde tabloida. Ipak, Elizabeth je završila kao ugledna glumica a Lindsay je još uvijek u problemima.

Sada je jedan paparazzo tuži jer ga je prije dvije godine udario auto koji je vozio njezin asistent, a osim toga, Lohanicu tuži i država. Američki poreznici otkrili su da 2009. nije platila savezni porez na prihode, te im duguje 93.700 dolara. Lindsay je preko glasnogovornika poručila da 'nije znala za taj problem' i izjavila da je promijenila ljude koji brinu o njezinim financijama.

Komentari

Nema komentara.