Angelina u Zagrebu! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina u Zagrebu!

Angelina u Zagrebu!

Nakon Sarajeva, Angelina Jolie stiže u Zagreb na premijeru filma 'U zemlji krvi i meda', a obožavatelji će je moći osobno pozdraviti i uzeti autogram!

s.p. 17.02.2012 0 komentara

Angelina u Zagrebu!

Angelina Jolie danas dolazi u Zagreb predstaviti svoj redateljski i scenaristički prvijenac 'U zemlji krvi i meda'! Najavljeno je da će Angelina privatnim zrakoplovom stići na zagrebački aerodrom Pleso, i to u pratnji Brada Pitta.

Svečana premijera njezinog filma održat će se u CineStaru Arena IMAX, gdje će se publici nakloniti redateljica Angelina i ekipa filma predvođena glavnim glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem, Radom Šerbedžijom, Vanesom Glođo i Brankom Đurićem. Nakon premijere održat će se svečani domjenak s više od 700 uzvanika, a najavljeni su domaći specijaliteti u kojima će moći uživati i slavni par.

Predviđen je i program za 'obične ljude' tj. obožavatelje koji su također pozvani da uveličaju događanje i pozdrave Angelinu Jolie. Angelina će se u 'Fan zoni' CineStara Arena slikati s obožavateljima i dijeliti autograme u društvu ostalih glumaca iz filma.
 
Posebna mjesta za obožavatelje otvorena su od 16 sati kako bi svi zauzeli što bolja mjesta i pratili ceremoniju crvenog tepiha koja počinje u 16.45 sati. Svi oni koji nisu u mogućnosti u to vrijeme biti u CineStaru Arena, moći će na programu CineStar TV-a od 16.45 do 19.15 pratiti izravan prijenos svečane zagrebačke premijere filma 'U zemlji krvi i meda'.

Komentari

Nema komentara.