Jack Nicholson & Lara Flynn Boyle!! Zar opet?? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jack Nicholson & Lara Flynn Boyle!! Zar opet??

Jack Nicholson & Lara Flynn Boyle!! Zar opet??

Tko je ta žena? Izgleda mi poznato. Neka Lana, Lora.... Ne, možda uopće nije na L. Morao bih nešto popit, gdje mi je hotel? Pitao se Kinky u gliseru...

p.h. 29.08.2006 0 komentara

Jack Nicholson & Lara Flynn Boyle!! Zar opet??

Lara Flynn Boyle (36) i Jack Nicholson (69) možda opet hodaju. Njih dvoje bili su u vezi od 1999, kad je njihova romansa procurila u javnost nakon što su se slupali u Jackovom Mercedesu, pa sve do 2001, kad su prekinuli jer Jack navodno nije mogao držati svoj spolni nagon pod kontrolom. Nedavno ih je paparazzo kamera uhvatila za vrijeme kratkog rendez vousa na gliseru u Saint Tropezu.

I dok Jack i dalje pije, puši i banči kao da mu je šesnaest, te se za svoje godine jako dobro drži, Lari veze s njim dosta teško padaju. Bivša zvijezda 'Twin Peaksa' i ABC-jevog serijala 'The Practice' ostaje u vezi s Jackom sve dok ne dođe na rub iznemoglosti, dostigne kilažu od 30 kilograma i mentalno krahira. Zatim se neko vrijeme ne viđa s njim, a kad se malkoc oporavi, dostigne idealnu kilažu od 32 kg, opet sve ispočetka.

Kao što je poznato, Nicholson je veliki ženskar koji ima četvero djece s tri različite žene, a ženio se jedamput. Kroćenje zvijeri pošlo je za rukom jedino Anjelici Huston koja je izdržala s njim u vezi 17 godina, a potom ga nogirala kad se otkrilo da Kinky očekuje dijete s Rebeccom Broussard.

Tko zna, možda ovaj put veza uspije, jer, otkad su zadnji put viđeni zajedno, mnogo toga se promijenilo. Lara je odigrala značajne uloge u nekoliko tv serijala ('The Practice', 'Huff', 'Las Vegas'), dobila na kilaži i značajno istakla gornju usnu.

Komentari

Nema komentara.