Divno je biti Jack - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Divno je biti Jack

Divno je biti Jack

Na londonskoj premijeri 'Something's Gotta Give' Jack Nicholson pojavio se u svom stilu - tamne naočale, osmijeh morskog psa i izjava koju nitko nije očekivao.

03.02.2004 0 komentara

Divno je biti Jack

Ovaj 66-godišnjak slavan je zbog brojnih kvalitetnih uloga koje je ostvario u karijeri, ali ništa manje poznat i po svom britkom jeziku i divljem načinu života. No, izgleda da je ludim Jackovim vremenima došao kraj. Kako je priznao BBC-u, njegovi divlji dani su završili i odustao je od svog arogantnog 'Jack je faca' stava.

Glumac nije precizirao da li to znači da više neće premlaćivati fotoreportere koji ga zaskoče, da neće pijančevati po hotelskim sobama i da će se primiriti uz jednu ženu. Ipak priznao je da se u posljednje vrijeme dosta teško uspinje stepenicama i zaključio kako sve dobre stvari dođu svome kraju. 'Nisam više nešto za tulumarenje. Mislim da mi je to neprivlačno,' rekao je Jack.

U romantičnoj komediji 'Something's Gotta Give' uz Nicholsona glume još i Keanu Reeves, Amanda Peet i Diane Keaton, koja je za svoju ulogu nedavno nagrađena Zlatnim Globusom, a nominirana je i za ovogodišnjeg Oscara.

Jack u filmu glumi starijeg glazbenog producenta koji izlazi isključivo s mlađim ženama. Nakon što doživi srčani udar, u kući svoje mlađahne djevojke (glumi ju Peet) sretne njenu majku (Keaton) i zaljubi se u nju. Redateljica Nancy Meyers izjavila je kako je upravo imala njega u vidu za tu ulogu dok je pisala scenarij, a on sam je priznao da ta uloga ocrtava veliki dio njegovog životnog iskustva.

Nicholson je imao mnogo mlađih djevojaka, a posljednja najpoznatija bila je 33-godišnja Lara Flynn Boyle (serija 'Pravda za sve' i film 'Ljudi u crnom 2') s kojom je prekinuo jer je inzistirala na braku. U filmskim kuloarima mogla su se čuti razna govorkanja o njegovoj vitalnosti, a najglasnije je bilo kako 'Jack može sedam puta u jednoj noći'.

A kako mu se to uklapa u novu životnu filozofiju?

Komentari

Nema komentara.