Raj za TV ovisnike - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Raj za TV ovisnike

Raj za TV ovisnike

Svaka prava tv šik junkie ne može disati bez Breeinog Tupperware seta, torbice Eve Longorie i traperica Meredith Gray.

filmski.net 07.03.2007 0 komentara

Raj za TV ovisnike

Što vozi ili pije James Bond već i vrapci na grani znaju, ali što ako vaša znatiželja seže dalje - pa biste ste recimo željeli boju za zidove kakvu ima očajna kućanica Van der Kamp? Ima li vam pomoći?

Ima! Vrijedni gurui shoppingtainmenta potrudili su se ne samo saznati što nose i čime domove opremju vaši omiljeni TV junaci, već su sve to popisali po likovim i epizodama iz vaših omiljenih serija. Na vama je samo da kliknete i platite, pa onaj džemperić iz sinoćnje epizode već sutra može biti vaš.

Na raspolaganju su vam servisi poput SeenON.com. ili StarStyle.com, na kojima se nudi skoro pa sve viđeno na TV - 'Citizens for Humanity' traperice dr. Grey za 160$, ili one 'True Religion'koje u istom serijalu nosi Izzy, odjeća, namještaj, nakit, cipele čaše za Martini, kompletni look Britney Spears, Christine Aguilere, pa čak i kućanske potrepštine. 

Shoping iz naslonjača: nova dimenzija

Najpopularniji proizvod na SeenON! Siteu je termalna pidžama koju je nosila junakinja serijala 'Ugly Betty', traperice Meredith Gray i Gabriellina (Eva Longoria) torbica iz 'Očajnih kućanica'. Na StarBrand.tv, najbolje idu traperice Adriano Goldschmied koje je Rory nosila u zadnjoj sezoni 'Gilmoreica' i Lucky Brand pojasevi iz serije 'Veronica Mars'.

Biznis koji je službeno kršten 'shopping enabled enetertainment' trenutno generira profit od 4 milijarde $, ali egzekutivci procjenjuju kako bi ciljano unošenje pojedinih brandova u serijale moglo doseći astronomsku cifru od 100 milijardi, a sve zahvljujući brzorastućoj tržišnoj skupini ovisnica o tv šiku, mahom žena između 18 i 34 godine.

Novi korak u tom smjeru napravio je i HBO koji, osim već postojećeg on-line nedavno na Manhattanu otvorio i onaj klasični dućan s posebnim odjeljcima za 'Sopranos', 'Deadwood', 'Sex i grad' itd.

U vremenu u kojem su digitalni video rekorderi omogućili preskakanje' reklama, brandovi traže nove načine da se probiju srca tj. para potrošača. Potonjima pak često nedostaje vremena i volje za klasični šoping i - voila! 'To je sretan brak tehnologije i fascinacije potrošača s celebrity kulturom', kaže Travis Schneider, osnivač StarBrand Media, koji je 2004. osnovao StarBrand.tv.

Onda, idete u šoping?

Komentari

Nema komentara.