Blažene ženske nagrade MTV-a - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Blažene ženske nagrade MTV-a

Blažene ženske nagrade MTV-a

Na video nagradama MTV-a trijumfirala Adele, a Beyonce otkrila da čeka bebu, što bi moglo poremetiti njezinu glumačku karijeru.

s.p. 29.08.2011 0 komentara

Blažene ženske nagrade MTV-a

Održane su 28. MTV Video Music Awards koje su ove godine protekle u znaku žena. Dodjelu je otvorila Lady Gaga u muškom izdanju, a spomenuta pjevačica imala je čast dodijeliti Britney Spears nagradu za životno djelo. Gaga je osvojila dvije nagrade, za najbolji ženski video i video s porukom, a najviše nagrada osvojila je Adele tj. njezin spot 'Rolling in the Deep' koji je dobio nagrade za režiju, fotografiju, scenografiju i montažu.


'The Hunger Games', teaser trailer.

Katy Perry je imala brdo nominacija, a na kraju ih je osvojila 'samo' 3, među kojima je i glavna nagrada za najbolji video. Nagradu za najbolji video predala joj je Katie Holmes, a prije toga je ekskluzivno prikazan teaser trailer za predstojeću adaptaciju SF romana 'The Hunger Games'.


Nastup Beyonce na 28. VMA.

Na pozornici se pojavila i Beyonce koja je potvrdila da je trudna, a 'blaženo stanje' ju nije spriječilo u pjevanju i plesanju. Ipak, trudnoća bi mogla odgoditi njene planove o snimanju filmova. Beyonce treba glumiti u novoj verziji filmskog mjuzikla 'Zvijezda je rođena' koju režira Clint Eastwood, a Clint i producent su spremni pričekati dok Beyonce ne postane mama, a za to vrijeme će potražiti mušku zvijezdu filma. Posljednje vijesti govore da bi glavnu mušku ulogu trebao dobiti ili Christian Bale ili Will Smith. A popis svih nagrađenih na ovoj dodjeli potražite na službenoj stranici MTV Video Music Awards.

Komentari

Nema komentara.