Django i Ted se bore za Zlatne kokice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Django i Ted se bore za Zlatne kokice

Django i Ted se bore za Zlatne kokice

Na ovogodišnjim filmskim nagradama MTV-a glavni favoriti su napušeni medvjedić i Tarantinovi revolveraši, a postoji i kategorija najboljeg nastupa bez majica!

s.p. 06.03.2013 0 komentara

Django i Ted se bore za Zlatne kokice

'Odbjegli Django' i 'Ted' imaju najviše nominacija za Filmske nagrada MTV-a - njih 7. 'U dobru i u zlu' ima 6 nominacija, 'Vitez tame: Povratak' 5, a 'Osvetnici' 4, s tim da svih 5 navedenih filmova ima nominaciju i za najbolji film. Za razliku od Oscara, 'Argo' i 'Lincoln' dobili su samo 1 nominaciju, te se Ben Affleck i Daniel Day-Lewis natječu za titulu najboljeg glumca.

MTV je poznat po svojim otkačenim kategorijama nagrada, a od ove godine imamo dvije nove kategorije: najbolji muzički trenutak i najbolji nastup bez majice. Ova zadnja kategorija će sigurno zadovoljiti gledateljice, a gledatelji će uz dodjelu Zlatnih kokica najboljem glumcu i glumici, moći uživati i u nagrađivanju najboljeg negativca, poljupca i tučnjave.


'Ted', trailer.

Svečanost dodjele ovogodišnjih MTV Movie Awards održat će u noći s nedjelje na ponedjeljak, 14./15. travnja u dvorane Sony Pictures Studios Lot u Culver Cityju, Kalifornija, a glumica Rebel Wilson, koja je nominirana za najbolju glumicu i najbolju prvu ulogu na filmu, bit će voditeljica dodjele.

Na sceni će joj se pridružiti i prvi dobitnik MTV-eve nove nagrade 'Genij komedije', a to je legendarni Will Ferrell koji je zajedno sa Zachom Galifianakisom nominiran u kategoriji najbolji filmski par, i to za nastup u 'Kampanji za luzere'. Na službenoj stranici MTV-a možete vidjeti popis svih nominiranih, a na istoj stranici možete i glasati za svoje favorite.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...