Django i Ted se bore za Zlatne kokice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Django i Ted se bore za Zlatne kokice

Django i Ted se bore za Zlatne kokice

Na ovogodišnjim filmskim nagradama MTV-a glavni favoriti su napušeni medvjedić i Tarantinovi revolveraši, a postoji i kategorija najboljeg nastupa bez majica!

s.p. 06.03.2013 0 komentara

Django i Ted se bore za Zlatne kokice

'Odbjegli Django' i 'Ted' imaju najviše nominacija za Filmske nagrada MTV-a - njih 7. 'U dobru i u zlu' ima 6 nominacija, 'Vitez tame: Povratak' 5, a 'Osvetnici' 4, s tim da svih 5 navedenih filmova ima nominaciju i za najbolji film. Za razliku od Oscara, 'Argo' i 'Lincoln' dobili su samo 1 nominaciju, te se Ben Affleck i Daniel Day-Lewis natječu za titulu najboljeg glumca.

MTV je poznat po svojim otkačenim kategorijama nagrada, a od ove godine imamo dvije nove kategorije: najbolji muzički trenutak i najbolji nastup bez majice. Ova zadnja kategorija će sigurno zadovoljiti gledateljice, a gledatelji će uz dodjelu Zlatnih kokica najboljem glumcu i glumici, moći uživati i u nagrađivanju najboljeg negativca, poljupca i tučnjave.


'Ted', trailer.

Svečanost dodjele ovogodišnjih MTV Movie Awards održat će u noći s nedjelje na ponedjeljak, 14./15. travnja u dvorane Sony Pictures Studios Lot u Culver Cityju, Kalifornija, a glumica Rebel Wilson, koja je nominirana za najbolju glumicu i najbolju prvu ulogu na filmu, bit će voditeljica dodjele.

Na sceni će joj se pridružiti i prvi dobitnik MTV-eve nove nagrade 'Genij komedije', a to je legendarni Will Ferrell koji je zajedno sa Zachom Galifianakisom nominiran u kategoriji najbolji filmski par, i to za nastup u 'Kampanji za luzere'. Na službenoj stranici MTV-a možete vidjeti popis svih nominiranih, a na istoj stranici možete i glasati za svoje favorite.

Komentari

Nema komentara.