Filmovi Razjarenog Bolla NISU smeće!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Filmovi Razjarenog Bolla NISU smeće!!!

Filmovi Razjarenog Bolla NISU smeće!!!

Iskreno, ne znamo kakvi su mu filmovi, ali nakon 'vancouverskog pokolja' u ringu gdje je nokautirao 4 kritičara, ni mi nismo više sigurni...

p.h. 27.09.2006 0 komentara

Filmovi Razjarenog Bolla NISU smeće!!!

Sjećate se kad je njemački redatelj s kanadskom adresom Uwe Boll pozivao, štoviše preklinjao sve koji ne vole njegove filmove da dođu u Vancouver i okrše se s njim u ringu? E, pa dogodilo se. Razjareni horor redatelj Uwe, kojeg sada zovu 'Raging Boll' prebio je sve kritičare koji su se odazvali njegovom borbenom jodlu.

Prvo je prebio kritičara Richarda Kyanku, webmastera somethingawful.com kojem nije pomoglo ni što je na sebe navukao hlačice s dezenom američke zastave. Nakon što je siroti 'Lowtax' Kyanka pred publikom izrekao što misli o Bollovim filmovima, ovaj ga je nokautom zalijepio za tlo.



Drugi je izašao Jeff Sneider s Ain't It Cool. Odmah je nokautiran, a njegov je trener nakon toga povratio u ručnik. Jeffu je navodno Uwe prije meča rekao da je sve samo PR zezancija, da neće biti pravog udaranja, a kad je ušao u ring, Boll je počeo drmati ravno u glavu.

Chris Alexander iz Toronta, novinar magazina Rue Morgue također je prebijen nokautom, no prije no što ga je Boll prizemljio, kritičar ga je zalio mlazom umjetne krvi koju je sakrio u vrećici u ustima. Najmlađi borac bio je sedamnaestogodišnji Nelson Chance Mintner. I on je nokautiran.I filmski je trebao imati svog predstavnika u ringu u Vancouveru, no, na žalost, isti je morao odustati zbog hunjavice.

E, da, na kraju svake vijesti o 'Vancouverskom pokolju' stoji i podrobni izvještaj o novom filmu i video igrici Uwe Bolla. Kako bi održali slatku iluziju da sve što vidite u gornjem tekstu nije tek puka PR namještaljka, nećemo o tome napisati ni slova.

Komentari

Nema komentara.