Bully - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bully

Bully

Bully (2001.)

Lions Gate Films Inc. / Blitz film i video

113' drama, triler

Režija:           Larry Clark

Uloge: Brad Renfro, Bijou Phillips, Rachel Miner, Nick Stahl, Michael Pitt

Scenario:        Zachary Long, Roger Pullis

Producent/i:   Manuel Chiche, Arnaud Duteil, Jordan Gertner, Mark Mower, Vincent Maraval

Linkovi: imdb

Bully

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.24
17
0.00

Kako se riješiti loklanog Bullya? Ubojstvom. Marty i njegova djevojka, konstantno na meti siledžije koji nikako da ih se okani, nastoje ga se riješiti jednom zauvijek.

Marty Puccio (Brad Renfro) je stalna meta zlostavljanja od strane svog najboljeg prijatelja surfera Bobbya Kenta (Nick Stahl). Na Bobbyjevoj crnoj listi je i Martyjeva djevojka Lisa Connelly (Rachel Miner) koja također nije pošteđena njegovih uvrnutih spletki.

Ne mogavši se više nositi sa Bobbyjem odlučuju isplanirati njegovo ubojstvo. Okupljaju grupicu (ne)dobrovoljaca smišljajući najbolji način provođenja svog plana u djelo. Lisa je pomno smislila cijeli plan. Istovremeno, razmišljaju o mogućim posljedicama čina koji neće proći nezapaženo u malenom mjestu na Floridi.

Sinopsis zvuči kao još jedan tinejdžerski film prigodne temetike, no... ne zanemarite činjenicu da je redatelj Larry Clark poznat po neišmirglanim prikazima 'djece u osjetljivom razdoblju života' tako da vas ovdje odmah od prve scene očekuju vrlo stvarni prizori seksa, poptpuna golotinja, pedofilija, gay porno, mlaćenje djevojke remenom za vrijeme seksa... A sve to i puno više između redaka na ekrane vam donose neki od najperspektivnijih mladih američkih glumaca.