Dozvola za brak - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dozvola za brak

Dozvola za brak

Meet the Parents (2000.)

Universal Pictures / Blitz film i video

108' komedija

Režija:           Jay Roach

Uloge: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson

Scenario:        James Herzfeld, John Hamburg

Producent/i:   Robert De Niro, Jay Roach, Nancy Tenenbaum

Linkovi: imdb

Dozvola za brak

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.86
58
0.00

iwaa 08.02.2012 Ocjena recenzije : 0.0

:/

mogu vam reć da sam baš sd dolje pročitala komentare i ne vjerujem.. ocito ja i neki pojedinci nismo zadovoljni s filmom. :S kad sam počela gledat taj film nisam dosla ni do pola.. film mi je bio UBITCNO dosadan :S a nasmijala se nisam ama bas nigdje :S bas gledam komentare i ne vjerujem *.* ocito je onda ovo najbolji dokaz one " Svatko ima svoj ukus" :D

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 25.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

grozno

film me je jako razočarao i tražio sam bilo št apozitivno u filmu ali nisam ništa našao...film uopće nije smiješan i morat ću ga ocjenit čistom jedinicom

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

prop_ovednik 19.06.2006 Ocjena recenzije : 0.0

baš mi ga je žao

Nikad mi ni jednog filmskog lika nije bilo toliko žao,kao Grega fockera!!Stvarno je svašta mora proći...drago mi je da je na kraju ipak izašao kao pobijednik!Nisam gledao nastavak,nadam se da je jednako dobar.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

vokaj5 31.01.2006 Ocjena recenzije : 1.0

super

duplo bolji od 1 nastavka
komedija ipo

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

chewbakka 20.01.2006 Ocjena recenzije : 4.0

dozvola za smijeh

Film je odličan. Uvijek volim pogledati genijalca DeNira, a pogotovo u nekakvoj komediji. A Stiller je već x puta dokazao da je na dobrom putu da postane legenda kao tata. Pričica je solidna ali je jako dobro obrađena, humoristične scene su super, iako će netko možda reći da je isforsirano, kad malo bolje razmislimo, sve od toga se realno može bilo kome desiti. Odličan film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

juju 19.01.2006 Ocjena recenzije : 1.0

super

film je super! jako jako dobra komedija s odličnom glumačkom ekipom

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

anatih 14.09.2005 Ocjena recenzije : 3.0

Dozvola za brak

Ovaj film je zaista odlična komedija! Zaista je smiješna, a ne kao neke gdje uopće nema smiješnih i zabavnih dijaloga, a i glumci i reija su odlični. Najbolji su mi Ben Stiller i Robert De Niro i ona mačkica, Jinx. Sve u svemu film je svakako iznad prosjeka i zaista ga vrijedi pogledati, ako ništa drugo, zbog izvrsnih komičnih nastupa Bena Stillera i Roberta De Nira!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lars von trier fan 10.07.2005 Ocjena recenzije : 1.0

DUHOVITO

Dozvola za brak je duhovita komedija sa sjajnim glumačkim izvedbama. Robert DeNiro je izvrstan kao pre zaštitnički otac. Ben Stiller je uistinu komičan kao zaljubljena budala. Teri Polo je solidna kao Stillerova zaručnica. Owen Wilson nam daje duhovitu izvedbu kao bivši zaručnik. Jay Roach nam donosi svoj prepoznatljivi humor. Film vrlo dobro kombinira duhovite dijaloge i super smiješne scene.

Ocjena filma: 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

luky11 05.06.2005 Ocjena recenzije : 5.0

Meet the Parents

Upoznajte roditelje svoje zaručnice prije ženidbe.Ne bi bilo baš pametno to učiniti,pogotovo ako ste Gaylord Focker,nespretni i glupavi mladić koji radi u bolnici kao medicinska sestra.Dozvola za brak je jako zabavna komedija sa odličnom glumačkom postavom.Pogledajte ovaj film i pogledate greške ovog mladića i učite na njima!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: