Arsene Lupin - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Arsene Lupin

Arsene Lupin

Arsene Lupin (2004.)

Blitz film i video

125' avantura, romansa, povijesni

Režija:           Jean Paul-Salome

Uloge: Romain Duris, Kristin Scott Thomas, Eva Green

Scenario:        Jean-Paul Salomé, Laurent Vachaud

Producent/i:   Stéphane Marsil

Zemlja:          Francuska, Italija, Španjolska, Velika Britan

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Arsene Lupin

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
14
0.00

movie 06.02.2006 Ocjena recenzije : 2.0

razočarenje

raskošna produkcija ipak nije dovoljna....glavni glumac potpuno je podbacio(čak mi je totalno antipatičan i ružan)i nikako nije utjelovio lik arsena lupina,dok kristin scott tomas također ovdje nije ni blizu onoga što može, imala je divnih ostvarenja no ovaj film ne treba ni spominjat u svojoj autobiografiji....sve u svemu vrlo mlak i dosadan film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Fubar 08.01.2006 Ocjena recenzije : 2.0

Ima Europa konja za utrku

Dokaz da naši (europski) resursi nisu ni dotaknuti kako treba. U europi ima boljih i zanimljivijih priča za razliku od Američkih sranja.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bojana888 04.01.2006 Ocjena recenzije : 2.5

Volim francuske filmove, ali ne i ovaj

Zar samo to? Kraj filma, a izostaje utisak. Svako ko je kao mali imao priliku da cita romane o Lupenu ostao je bez teksta. Zar je ovo taj isti lik? Gde je pravi Arsen Lupen, u ovom filmu kao da ga je neko zamenio. Fotografija je dobra, muzika takodje, a sve drugo prosecno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jerfra 13.10.2005 Ocjena recenzije : 2.5

Mnogo buke nizasto...

Ockay! Film je vizualno interesantan... i to je to. Kolko me sjecanje sluzi, Arsene Lupin je majstor prerusavanja i kradja. Ali ne! On je i strucnjak u savate boksu (ili kako god se to zvalo). Ljudi! Na kraju imamo francuski avanturisticko akcijski film koji pokusava biti odgovor na sve cesce americke filmove. U svakom slucaju, film je gledljiv i okej za ubiti vrijeme. Toliko o tome.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

matha 26.07.2005 Ocjena recenzije : 2.33

hmmm

Svaki francuski film je osvježenje za sebe, tako sam se ponadala da će bit i s ovim! I bilo je, donekle... Zapravo mi se film jako svidio jer je originalan, u manjoj mjeri je i predvidiv, ali sve u svemu jako je dobra kombinacija likova i događaja.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

universal 18.05.2005 Ocjena recenzije : 3.33

Povratak gledaoca francuskom filmu...

... bi se trebao desiti,jer su nam uspjeli pokazati kako izgleda raskosnost europske produkcije. A to se u ovom filmu definitivno vidi u svakoj sceni.Vrlo dobar odabir glumaca,a posebno K.S.Thomas koja je prekrasna bez obzira na godine, i naravno R.Duris kao Arsen, sa svojom aristokratskom pojavom, postavlja sve na svoje mjesto. Ova velika avantura je najbolji primjer kako americka produkcija, bez obzira na kolicine dolara, nikako nemoze uhvatiti sarm ovakvih filmova. Svakom kome se imalo dopalo "Nacionalno blago" ili "Sahara", mora podhitno pogledati ovaj film kao definitivnu lekciju kako se rade
avanturisticki filmovi sa stilom, a ne samo J.Bruchenhaimerovske eksplozivnosti...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: