Baš kao ona - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Baš kao ona

Baš kao ona

In Her Shoes (2005.)

Fox 2000 Pictures / Continental film

130' komedija, drama, romansa

Režija:           Curtis Hanson

Uloge: Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine, Mark Feuerstein, Ken Howard, Candice Azzara

Scenario:        Susannah Grant

Producent/i:   Lisa Ellzey, Carol Fenelon, Curtis Hanson, Ridley Scott

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Baš kao ona

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.82
45
0.00

victoire 23.11.2005 Ocjena recenzije : 3.75

Baš kako treba

Kao prvo, iako će reći da je film ok (prvenstveno zbog Cameron!), ovo nije film za muškarce! Cure NE vodite ih u kino! Biti će im dosadno i cijelo vrijeme će mljeti ko' babe!
Film je odličan. Priča je zanimljiva i emotivna i to bez onih američkih "cheezy" fora u stilu "a-single-tear-running-down-my-cheek".
Cameron Diaz je konačno pronašla ulogu kojom će nam pokazati svoj talent (osim super stylinga). Savršeno je odglumila razmaženu ali neshvaćenu mlađu sestru. Toni Collette je kao i uvijek fantastična. U ulozi bake pojavljuje se legenda Shirley MacLaine, te je samo ona mogla toj ulozi dati notu osobne originalnosti. Casting +5!
U meni najdražoj sporednoj ulozi pojavljuju se cipele! I to smo najbolje - Jimmy Choo's, Manolo's, Gucci... Ne znam što je moglo ovaj film učiniti boljim.
Cure, uživat ćete, kunem se!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

HR-Titan 21.11.2005 Ocjena recenzije : 2.0

Prilikom odlaska u kino, mislio sam si:' Jos jedna cuka i pol 'uzivanja' u americkoj sladunjavoj komedijici...'
Smjestim je ja, pocne film i zapne mi oko na ' produced by ridley scott'. U prvi tren sam pomislio:'ah, i on se da nagovorit na svasta'. No ipak je nada zadnja umirala i ja sam se nadao da ce ipak biti neko iznenadenje. Naravno to se i desilo! Film me stvarno iznenadio radnjom. Cameron (ne bas moja omiljena glumica) je izvrwsno odgluimla razmazenu, nesazrjelu i (mozda bi bilo malo grubo reci) glupu sestricu, koja ne radi nista nego zagorcava zivot drugima , koji je vole i zele joj pomoci, u ovom slucaju svojoj sestri. U jednom trenutku sam dobio zelju da se nadem tamo na platnu i da joj kazem:'daj se saberi i odrasti jer cu te zatvorit u podrum, to najsigurnije za sve oko tebe!' Interesantno je prikazan i proces pripitomljavanja te divlje macke! Ne znam dal da kazem zamjerka ili neki podsjetnik koji je bio hit na domacoj politickoj sceni, je to da se svako malo neko nekome ispricava. Uglavnom, film je ugodno iznenadenje sa orginalnom radnjom.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: