Zvuci grmljavine - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zvuci grmljavine

Zvuci grmljavine

Sound of Thunder (2005.)

Warner Bros. / Discovery film i video

103' akcija, avantura, ZF

Režija:           Peter Hyams

Uloge: Edward Burns, Ben Kingsley, Catherine McCormack, Corey Johnson, August Zirner

Scenario:        Thomas Dean Donnelly, Ray Bradbury

Producent/i:   Howard Baldwin, Breck Eisner

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Zvuci grmljavine

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.83
6
0.00

Prapovijesni safariji mogu biti iznimno opasni pogotovo kada u lovu na dinosaure izazovete lančanu reakciju koja bi mogla izbrisati ljudsku vrstu. Nezgodno. 

Spremate li se na dugoročne investicije te još k tome vjerujete u mogućnost putovanja kroz vrijeme, razmislite o ulaganju u neku od jačih turističkih agencija. Naime, ukoliko je suditi po ovom filmu, putovanja kroz vrijeme biti će totalno in, a izleti na obližnje nam planete out.

Time Safari Inc. jedna je od agencija specijalizirana za izlete u prošlost, konkretno u prahistorijsko doba. Agencija se bavi organiziranjem lova na dinosaure što vlasniku Charlesu Hattonu donosi pravo bogatstvo.

Pod vodstvom skauta Travusa Ryera lovcima je dopušten odstrijel dinosaura, ali po točno određenim pravilima kako se ne bi narušila evolucija i u povijesti već zapisani tijek događaja. Usprkos upozorenjima pravila su prekršena (zar ste sumnjali?) te se lovci vraćaju u poprilično izmjenjenu sadašnjost.

Uz pomoć znanstvenice Sonie Rand, koja je omogućila putovanje kroz vrijeme, pokušavaju naći izlaz iz nezavidne situacije.

i.k.