U milosti oceana - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      U milosti oceana

U milosti oceana

Open Water 2, Adrift (2006.)

Pathe Films / Blitz film i video

95' akcija, triler

Režija:           Hans Horn

Uloge: Susan May Pratt, Richard Speight, Robert Downey Jr., Niklaus Lange, Ali Hillis, Cameron Richardson, Eric Dane

Scenario:        Adam Kreutner, Collin McMahon

Producent/i:   Dan Maag, Philip Schulz-Deyle

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site i trailer

U milosti oceana

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.17
6
0.00

Nakon gotovo bez budžeta snimljenog originala 2003. godine, pronašao se koji dolar i isporučio nastavak morskog trilera.

Vikend krstarenje na luksuznoj jedrilici za grupicu se starih prijatelja pretvorilo u nimalo ugodno iskustvo. Sve je počelo malom omaškom koja se pokazala kobnom po živote naših 'mornara'. Naime, prije no što su svi pohitali zaplivati u beskrajnom oceanu – zaboravili su spustiti brodske ljestve kojima bi se, nakon što se osvježe, popeli nazad u brod. Nesretna je okolnost bila i ta što se u opetovanim pokušajima penjanja jedrilica pokazala – neosvojiva. Nije obećavalo niti to što su bili kilometrima udaljeni od bilo kakve obale ili civilizacije.

Na brodu je ostala samo jedna osoba – Amyna kći Sara, zapravo beba. Osim užasa kojeg vjerojatno prolazi svaka majka u takvoj situaciji, Amy pati od akvafobije koju dodatno raspiruje rastući užas pojedinih članova grupe koji u konačnici dovede do toga da se svi međusobno počnu svađati. Iscrpljeni od svađe, napora da se održe na površini mora i eventualno dočepaju broda, nisu ni slutili da su njihove nevolje tek započele.

filmski.net