Povratak u raj - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Povratak u raj

Povratak u raj

Return to Paradise (1998.)

Polygram Filmed Entertainment

111' drama, romansa, triler

Režija:           Joseph Ruben

Uloge: Vince Vaughn, Anne Heche, Joaquin Phoenix, David Conrad, Vera Farmiga, Nick Sandow, Jada Pinkett Smith

Scenario:        Wesley Strick, Bruce Robinson

Producent/i:   David Arnold, Ezra Swerdlow, Alain Bernheim

Zemlja:          SAD

Linkovi: IMDb

Povratak u raj

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.50
2
0.00

Trojica mladih Amerikanaca John zvan Sheriff, Lewis i Tony upoznaju se u Maleziji, gdje su sva trojica na godišnjem odmoru.

Studenti se u Penangu prepuštaju vezama za jednu noć, pušenju hašiša i uživanju u prekrasnoj malezijskoj prirodi. Sheriff i Tony planiraju povratak kući, no Lewis odliči otputovati u Indoneziju i tamo pomagati u zaštiti ugroženih orangutana.

U New Yorku dvije godine kasnije, Sheriff radi kao vozač limuzine. Pristupi mu odvjetnica Beth Eastern i obavijesti ga da je Lewis u Maleziji osuđen na smrt zbog posjedovanja nedopuštene količine hashisha. Do izvršenja presude preostalo je još samo osam dana. Jedini spas Lewisu je da Sheriff i Tony priznaju posjedovanje droge, kako Lewis ne bi bio osuđen za krijumčarenje.

Šokirani viješću, Sheriff i Lewis moraju donijeti najtežu životnu odluku. Hoće li otputovati u Maleziju i odslužiti trogodišnju zatvorsku kaznu i tako pomoći prijatelju, ili će odbiti odvjetničinu ponudu i Lewis će biti obješen. Za priču se zainteresira i novinarka J. Major.