Djelatnik mjeseca - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Djelatnik mjeseca

Djelatnik mjeseca

Employee of the Month (2006.)

Lionsgate / Blitz film i video

103' komedija

Režija:           Greg Coolidge

Uloge: Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Brian George, Efren Ramirez, Marcello Thedford, Danny Woodburn, Harland Williams

Scenario:        Don Calame, Chris Conroy, Greg Coolidge

Producent/i:   Andrew Panay, Peter Abrams, Robert L. Levy, Joe Simpson, Barry Katz, Brian Volk-Weiss

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Djelatnik mjeseca

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.73
15
0.00

markoboban 24.12.2009 Ocjena recenzije : 0.0

Ah te plavuše

Komedija koju nećete duže pamtiti, recimo da je za jednokratnu upotrebu. Dane Cook je i dalje u fazonu, mangupa koji traći svoj život, sve dotle, dok ga zgodna devojka ne motiviše da nešto napravi vredno pomena (ovde je to Jessica Simpson, koja tumači lik Amy, blagajnice, koja voli pobednike). Priča je stereotip, a ni gluma nije nešto posebno, mada treba pohvaliti Daxa Sheparda u ulozi hvalisavca Vince Downey-a i njegovog saradnika, smušenog Jorgea (Efren Ramirez).Naravno na kraju pobeđuje pošteni, u suštini dobri momak i osvaja srce plavuše. Prosečno, ništa više od toga.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nibiru666 14.08.2007 Ocjena recenzije : 0.0

užas mjeseca

mislim da ovaj film ruši rekorde sa ipsranim izliznanim 1000 puta ponovljenim fintama. razlozi zbog čega sam ga pogledao do kraja jest da to radim sa svakim filmom, a drugi je da volim gledadi Jessicu, ne zbog njene glume naprotiv antiglume već radi njezinih aduta.(btw. treba ubiti idiota koji joj je stavio Jambo uši.Mora da je to psihodelična, pedersko pedofilska budala napravila) film kji ne preporučam nikome. pusa za Jessicu svima ostalima sakrijte se.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 05.05.2007 Ocjena recenzije : 3.0

Uzas

Katastrofa od filma. Sto je tu smijesno? Zapravo vrlo je tuzno Jessici Simpson napraviti onako ruzne usi u filmu kada tako lijepa djevojka ima sve adute potrebne za sudjelovanje u nekom atraktivnom pornicu visoke produkcije. Muski dio ekipe je za razliku od Jessice izuzetno antipatican, posebno Dax Shepard. Strasno antipatican glumac. Niti jedan dobar vic u ovakvoj komediji, mozda zbog toga sto radim u stvarnom zivotu u slicnom ducanu. Prava nocna mora od filma. Svakako izbjeci. Ali zbog Jessice Simpson i njezinih vizualnih efekata (osim usiju naravno) ipak dvojka.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: