Djelatnik mjeseca - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Djelatnik mjeseca

Djelatnik mjeseca

Employee of the Month (2006.)

Lionsgate / Blitz film i video

103' komedija

Režija:           Greg Coolidge

Uloge: Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Brian George, Efren Ramirez, Marcello Thedford, Danny Woodburn, Harland Williams

Scenario:        Don Calame, Chris Conroy, Greg Coolidge

Producent/i:   Andrew Panay, Peter Abrams, Robert L. Levy, Joe Simpson, Barry Katz, Brian Volk-Weiss

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Djelatnik mjeseca

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.73
15
0.00

Još jedna vulgarna komedija s Jessicom Simpson priča je o radnicima u hipermarketu koji se natječu na poslu da bi osvojili - srce zgodne blagajnice.

Super Club je najveći hipermarket u zemlji a Vince i Zack rade u njemu već 10 godina i to s različitim uspjehom.

Vince Downey (Dax Shepard) je već 17 puta osvojio titulu 'zaposlenika mjeseca' i zovu ga 'najbržim rukama Jugozapada', uz podršku svog vjernog pomoćnika Jorgea (Efren Ramirez) planira i 18. put osvojiti prestižnu počast. Apatični Zack Bradley (Dane Cook) je ležerni zabušant koji je popularan među kolegama ali živi s bakom i nema neku perspektivu. Inače ne bi baš brinuo o nagradi ali kada čuje da nova, seksi blagajnica Amy (Jessica Simpson) spava sa svakim koji osvoji tu titulu, odluči se i on natjecati. Vince i Zack počinju žestoku borbu za nagradu i za Amynu naklonost...

Vulgarna komedija s tinejdžerskom zvjezdicom Jessicom Simpson već je prvi vikend prikazivanja zaradila koliko je i koštala, ostatak sezone bilježila je milijunsku zaradu ali i negativne ocjene kritičara.

Peter Travers (Rolling Stone) tvrdi da se 'nasmijao jednom ili dvaput tijekom filma i da se gluma Jessice Simpson pogoršala od filma 'Majstori opasnosti'' a Jeannette Catsoulis (New York Times) sažima loše kritike riječima: 'komedija na minimalcu sa zvijezdama s minimumom talenta'. Robert Koehler (Variety) ipak ocjenjuje da je 'ova parodija na temu konzumerizma i kompetitivnosti nešto pametnija nego bi se moglo očekivati od filma koji cilja na publiku Jessice Simpson'.

s.p.