P.S. Volim te - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      P.S. Volim te

P.S. Volim te

P.S. I Love You (2008.)

Warner Bros. Pictures / Blitz film i video

126' drama, romansa

Režija:           Richard LaGravenese

Uloge: Hilary Swank, Robert Downey Jr., Gerard Butler, Gina Gershon, Lisa Kudrow, Harry Connick, Robert Downey Jr., Jeffrey Dean Morgan, Kathy Bates, James Marsters

Scenario:        Richard LaGravenese, Steven Rogers

Producent/i:   Wendy Finerman, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Molly Smith

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica
imdb

P.S. Volim te

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.90
62
0.00

moonwalker 15.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

osrednji i patetičan

Očekivao sam više od tog filma. U svakom slučaju, može se pogledati. Ništa posebno. Ocjena 3.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

iv@n@ 23.03.2011 Ocjena recenzije : 0.0

...........

plakala sam na ovaj film..odličan je

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

anamiek 07.09.2009 Ocjena recenzije : 3.0

P.S.

Odlična romantična drama, koja može biti i stvarna životna priča. Film u kojem se prikazuje kako je ljubav velikodušna, i kako treba nastaviti dalje živjeti. Stara ljubav nikada neće nestati, ali zar je Gerry imao pravo biti sebičan i tražiti od Holly da nikad više ne bude sretna? Upravo organiziranje putovanja tamo gdje su se sreli dokazuje njegovu veliku brigu za njenu budućnost. I cijeli uspjeh Holly nakon smrti muža je ustvari uzročno-posljedična veza njegove smrt. Jer da nije umro, ne bi joj ostavio onakva divna pisma i natjerao je da potraži svoje "JA".
Iako na trenutke djeluje sladunjavo, svaka iduća scena to negira, a gluma je tako ležerna da nam se čini da smo zavirili u susjedni stan.
P.S. Kraj je neočekivan, ali divan :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrea275 01.04.2009 Ocjena recenzije : 0.0

sweet

ta prekrasna ljubavna prica dirne me svaki put iznova!! takva se ljubav ne dogadja svakome.. naki jednostavno imaju vise srece. beskorisno bi bilo govoriti kako su ti ljubavni filmovi, ljubavne knjige bzvz, jer ako malo bolje sagledamo na citav svoj zivot i zivot drugih shvatit cemo da nas najcesce pokrece bas ljubav. od ljubavi se mozda ne zivi, ali ako s ljubavlju stvaramo svoj zivot razloga za bilo kakav uspjeh nece nedostajati. ljubav je tako prekrasna i svi bismo trebali zivjeti svoju ljubav. film je fantastican i svakako cu ga pogledati jos nekoliko puta. preporucujem ga svima.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 26.03.2009 Ocjena recenzije : 1.0

What???

i to bi trebao bit tužan i zanimljiv film...o moj božeeee...kaže se da se dost aljudi rasplakalo na tom filmu joj molim vas...film je bezveze a čak mi se ni gluma hillary nije svidjela za razliku od djevojke od milijun dolara užas....predosadan film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Shake it 29.12.2008 Ocjena recenzije : 5.0

OO Gerry, Gerry zašto si Gerry....

P.S. Volim te. Zvuči li prepatetično? Ekstra saludnjavo? Hmm. Kako god zvučalo, film je savršen. Ne u smislu savršen kao „ee kako dobro smišljena radnja“ ili „kako dobra interpretacija“. Ne. Samo gledanje Gerarda Butlera u smiješnim tregerima (usporedba s „300“)i Hillary Swank u ulozi Nedjevojke od milijun dolara čini film isplatljivim gledateljeve pažnje. Tko još gleda dal' mikrofon 15 puta upadne u kadar, 2 odjevne kombinacije u jednom kadru, šetanje jednog od zaposlenika filma u pozadini? Ja ne. Ne znam za vas. Redatelj je imao jedan cilj: pokazati kako ljubav prelazi sve granice, a tako i granice smrti. 2 riječi za njega: Mission completed.
Ako ste muškarac,nemojte gledati ovaj film jer će vam nakon 15 minuta izgledati zabavnija neka radnja kao što je buljenje u zid. (ako imate x kromosom viška, u to ne želim ulaziti)
P.S. ponesite 2 paketa maramica (drugi za slučaj da vas nepoznata osoba iza vas pita za maramice, a kasnije ih ne vrati) :D

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

johnny08 02.12.2008 Ocjena recenzije : 2.33

Kako nastaviti dalje...

Ovo nije još jedna obična romantična komedija, već romantična drama za one koji su odrasli i/ili znaju što je život. Iako često na filmovima gledamo kako je sve savršeno, u stvarnom životu je dosta toga daleko od savršenoga i zbog toga je ovaj film dobar; realan je i bavi se životom jedne žene nakon što joj muž umre. Kako nastaviti život nakon takvog gubitka, što i kako dalje, obitelj, prijatelji, novi ljudi...sve je obuhvaćeno u ovom filmu koji je rađen po knjizi. Knjigu nisam čitao no po nekim komentarima s Imdb-a dosta je toga drugačije. Iako volim kada je film vjerodostajan knjizi ovdje nisam pozvan komentirati. Kao poruka filma se nameće činjenica da bez obzira na smrt voljene osobe(Holly) ili njen odlazak (Hollyna mama), treba nastaviti živiti život i ponovno se zaljubiti jer ako vas je partner/ica stvarno volio htjet će da ste se ponovno zaljubili i bili sretni. Ne bih se složio da je film za žene jer ga svatko može pogledati, a onima kojima je dosadan možda da se vrate na 'Charliejeve anđele' ili nešto takvo. Kemija između Swank i Butlera je savršena; Swank je odlična glumica a Butler ima onaj šarm (poput Brosnana) i vidim zašto ga žene vole. Connick Jr. mi ne paše u ovoj ulozi, a kod J.D.Morgana (isti Javier Bardem) me smetalo to što nije imao irski naglasak. Od sporednih ženskih uloga imamo Lisu Kudrow koja ne može pobjeći od uloge Phoebe; uvijek je ista, Gershonica je seksi, dok legendarna Kathy Bates dokazuje koliko je dobra glumica. U kratko, film preporučujem ljubiteljima romantične drame, glavnih glumaca i svima onima koji vole malo misliti pa na primjer staviti se u Hollyinu kožu ili kožu bilo kojeg lika. Onda svi postupci likova imaju smisla. P.S. Pogledati!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Freak of nature 26.10.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Sometimes there's only one thing to say

Predivan film. Knjigu sam citala nakon sta sam pogledala film... i nemogu se odluciti sta mi je bolje. Oboje ima neke stvari koje bih izbacila i dodala i tako napravila savrsen film po mom ukusu.
No ionako mi dlican, srcedrapajuci film, sa meni odlicnim glumcima. Tema je jednostavno predivna i toliko je te ljubavi koja isijava iz filma. Ma predivno....

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

damirooo 24.08.2008 Ocjena recenzije : 1.0

smrc

tuzni filmic, nije prikladno sam gledati.cure će sigurno plakati

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kimy 01.08.2008 Ocjena recenzije : 0.0

O filmu....

U jednom djelu sam se skoro
rasplakala,lijep film! Svakako
pogledati! Čista petica! (slučajno ocjenjen sa 4)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mareva 21.07.2008 Ocjena recenzije : 0.0

oscarom nagrađivana glumica,zgodan tip-2x i vječna tema-prava ljubav=katastrofa.
mislila sam da će problem filma bit u sladunjavosti koja te natjera da se zbljuješ,ali ne to je sama swankica,žena koja inače briljira u filmovima,uspjela izvesti.vrijedi pogledati jedino radi dobre muzike i film je tako smiješno loš da se nasmiješ nekemiji između glumaca.zadnje dvije minute su i najbolje. u to je uključena i odjavna špica.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

felicia5252 27.05.2008 Ocjena recenzije : 0.0

cool

film kao film me nije očarao ali je ok ali glazba je odlična kao i prizori predivnih irskih krajolika

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

marija112 13.05.2008 Ocjena recenzije : 1.0

preloše i dosadno

eto, žensko sam, pogledala film i moram reć da je pre pre loš. gotovo pa negledljiv.
diosadan, dosadan i samo dosadan

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrulina 27.04.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Knjigaaaa!

Film sam išla gledat malo nakon što sam pročitala knjigu i nikako se nisam mogla potpuno uživit u film, non stop mi je nešto falilo. Da nisam čitala knjigu vjerovatno bi zaslužio više od 3, ovako nisam zadovoljna...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 05.04.2008 Ocjena recenzije : 2.33

Loše

Prekinuo sam gledanje filma u 40-oj minuti. Hilary Swank odvratno mršava (kost i koža) i antipatična. Gerard Butler isto tako. Priča tanka. Uvodna špica ljigava. Ona plavo čeljade iz prijatelja (zaboravih joj ime) iritantna. Loše, loše i jako loše. Uopće ne znam kako nekome može ovo biti dobro. Kemije među glavnim glumcima nema. Inače romantične drame su mi najomiljeniji žanr za gledanje makar sam muško.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lkj 04.04.2008 Ocjena recenzije : 5.0

odlično

Knjiga je vrhunska, film odličan. Nije tipičan ženski film. Dirljivo, super super

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

teeja 06.03.2008 Ocjena recenzije : 0.0

prvi put da sam zaplakala u kinu :) dobar je film, vise za cure

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pajdo333 22.02.2008 Ocjena recenzije : 0.0

P.S. Volim te je super

Ako niste pogledali ovaj film, svakako ga pogledajte. Nedavno mi se tako išlo u kino, ali sam sve pogledao osim ovog. Vidio sam da je to roantićna komedija i nisam htio ići, ali sam trebao učiti i ipak sam otišao. Nisam požalio. Film je odličan. Napravljen je prema istoimenoj knjizi. Naime. mladi bračni par se nedavno vjenčao i sad su jako sretni, ali iznenadno suprug umre od raka. Nakon smrti, supruga počinje dobivati njegova pisma koja joj je on napisao prije smrti. Neću Vam više govoriti da Vam ne uništim zabavu u kinu.

P.S. Svakako ga pogledajte.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: