Bagra - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bagra

Bagra

The Flock (2007.)

Bauer Martinez Studios

105' krimi, drama, triler

Režija:           Andrew Lau Wai-Keung

Uloge: Richard Gere, Claire Danes, Ray Wise, Kristina Sisco, Avril Lavigne

Scenario:        Hans Bauer, Craig Mitchell

Producent/i:   Jenette Kahn, Andrew Lau Wai-Keung, Philippe Martinez, Larry Rapaport, Adam Richman, Elie Samaha

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica

Bagra

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.44
9
0.00

citadel 07.03.2010 Ocjena recenzije : 1.0

prosječno

Čim sam u početnoj sceni vidio opasku filma znao sam kako će se film kretati. Po mnogo puta viđeni scenarij muškaraca zlostavljača i silovatelja. U filmu ima nekoliko tipova oko kojih se vrti radnja, koliko se sječam - što je po meni nedostatak kreativnsoti i popunjavanje scenarija i radnje. Mislim, ovdje je sve viđeno po stotinu puta na TV filmovima i jedino ako snizite kriterije lako podnosite radnju filma. U biti, film je solidan a to ga čini Richard Gere koji je moram priznat uvjerljiv i uloga mu je pogođena. Sviđa mi se i pojavljivanje pjevačice Avril LAvigne za koju nisam ni znao da će se pojaviti u filmu. Pomalo čudan izbor za nju moram priznati, ali Avril nije baš imala neku minutažu da bi mogla izraziti svoje glumačke sposobnosti. Sve u svemu, ovo je rađeno po isprobanom i predvidljivom receptu sa predviđajučim događajima. Na početku i na kraju filma imamo naracije Nietzscheovih izreka - što je malo pretenciozno ali se sasvim dobro uklapa u film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

timothy 31.10.2008 Ocjena recenzije : 0.0

bagra

nije loše, mada moglo je i bolje...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mareva 17.09.2008 Ocjena recenzije : 2.33

svi ga popljuvali a meni se svidio.
valjda moje subjektivno mišljenje. a nije da su mi danes i gere najdraži glumci pa da sam nešto zabrijala da će mi se svidjeti film. ugl većini se očito neće svidjeti ali možda se nađe koja nekolicina ljudi kojima film bude čak ok. nikad se ne zna. ali mislim stvarno pretjerali su s tim pljuvanjem po filmu. meni je film za plus tri. nije mi bio dosadan jer je skroz isječen, scene nisu duge i dosadne ima puno dosadnijih filmova recimo red letenja koji se sad prikazuje na tv-u to je nešto najdosadnije što sam vidla, cijeli film sam prevrtila i tako ga pogledala u pola sata ili manje. tako da mi je bagra čisto ok. makar je svima dosadna i bezveze.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 19.04.2008 Ocjena recenzije : 2.5

Bagra film

The Flock: gomila, grupa, hrpa… ili ti ga Bagra je skupina seksualnih zločinaca koji su odslužili kaznu i iznova prijete društvu. Zvuči kao dobar materijal za krimi-triler film, no ovaj film je ispao kao teška drama bez neke posebne radnje, opterećena s glavnim likom koji se bori s svojom prošlošću, te pokušava podučiti novu službenicu. Film se pokazao kao turbo-extra dosadan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: