Luda lova - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Luda lova

Luda lova

Mad Money (2008.)

Overture Films

104' komedija, krimi

Režija:           Callie Khouri

Uloge: Diane Keaton, Queen Latifah, Katie Holmes, Ted Danson, Adam Rothenberg, Stephen Root, Roger Cross, Christopher McDonald, Finesse Mitchell

Scenario:        Glenn Gers

Producent/i:   James Acheson, Jay Cohen, Frank DeMartini

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica

Luda lova

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.73
15
0.00

CityKino 01.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Luda komercijala!!!!

Uz oceanovih 11 i njemu slične filmove zapitaš se čemu sad ovo, no kad u solidan (sve već viđen) scenariji „stave“ tri izvrsne glumice ( da, da čak je i Katie Holmes bila dobra), dobijete gledljivu krimi-komediju za koju vam neće biti žao dati par kuna (barem meni nije bilo)…

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mareva 13.11.2008 Ocjena recenzije : 3.0

na spomen filma u kojem glumi holmesica odmah sam pomislila nema šanse da ja to pogledam. ali ipak jesam, i to zato što je zabavno gledati kako se oni u americi lako izvuku s krađom od države, za razliku od naše hrvatske u kojoj kradu samo oni koji imaju. zna se da amerika daje malim ljudima. zato su sad i zapali u krizu.
uglavnom da li će se nekome svidjeti ovaj film najviše ovisi o raspoloženju. tako je meni sad on bio čisto OK. čak ni katica nije bila ljigava, već samo smiješna. a keatonica je uvijek presmiješna. stara diane, ogromna crnkinja i funky cura uz onog teda dansona ili kakogod-stvarno smiješna ekipa. tako da ako je netko kao ja u nekom čudnom raspoloženju možda mu bude čisto ok. inače radnja je takva da ne možeš očekivati nešto posebno već samo smiješno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Holly-Man 01.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Savršeni plan

Lepršavi krimi triler (NE KOMEDIJA) o tri žene koje imaju savršeni plan kako se domoći novca iz savezne banke. Najbolje od svega je to, što je novac namjenjen uništavanju pa mu se u biti ne može ući u trag. Zanimljiv koncept i zaplet, te izvrsna gluma (D.Danson,D.Keaton,Q.Latifah)..
Svakako pogledati..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ljerci 26.10.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Nije gledljivo

Ako vam ikada bude toliko dosadno da odlučite pogledati ovaj film, ja vas molim da još jednom razmislite i radije npr. sjednete i buljite kroz prozor sat i pol. Vjerujte, bolje ćete iskoristiti vrijeme jer ovaj film je jedan VELIKI promašaj. Niti je smiješan, niti zanimljiv, radnja kao da ju je netko prožvakao i ispljunuo a gluma Katie Holmes TOLIKO stravično loša da vam na momente dođe da vrištite ili se zaputite pravac Hollywooda, jer ako ona to može, onda to može SVATKO!!!!!
Ocjena filma: Poklonjenih -1

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

damirooo 07.08.2008 Ocjena recenzije : 1.0

bo

ako je ovo komedja onda uopće nije duhovita

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: