Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008.)

Universal Pictures / Continental film

114' komedija, obiteljski, romansa

Režija:           Malcolm D. Lee

Uloge: Martin Lawrence, Margaret Avery, Joy Bryant, Louis C.K., Michael Clarke Duncan, Mike Epps, Mo'Nique, Nicole Ari Parker, Cedric the Entertainer, James Earl Jones

Scenario:        Malcolm D. Lee

Producent/i:   Scott Stuber, Mary Parent, Charles Castaldi

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
4
0.00

CityKino 01.12.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Bolje da se nije vratio kući!!!!!!!!

Kad je riječ o ovakvom filmu (temi) obično bi započeo recenziju kako se radi o još jednoj solidnoj (sve već viđeno) komediji no ova nažalost ne zaslužuje da bude solidna.

Iako komedija pruža sve već viđen scenariji, i unatoč vrlo dobroj crnačkoj glumačkoj ekipi (humor), film je znatno ispod prosjeka, a razlog tomu su vrlo površni odnosi između likova, popraćeno sa dosta površnim prejednostavnim situacijama (s obzirom na obiteljsku problematiku).

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Holly-Man 22.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Tipična američka obitelj

Na što vas podsjeća 5-6 ljudi preko 120kg? Naravno, na tipičnu američku (sve rasnu) obitelj.
Martin Lawrence mi je zbog svoje glume odličan kao i uvijek, no sam film po sebi i nije nešto. Može se pogledati i nije bačeno vrijeme, no ne očekujte previše...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dban1309 13.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Srećom ipak samo komedija

On je velika Tv zvijezda koja ima svoj Tv show. Ona je pobjednica reality showa - preživljavanje, lijepa i zanosna i želi se udati za njega. On iz prvog braka ima sina, koji se potajno dopisuje s bakom i djedom, a ona baš i ne voli njegovog sina. Uz to, da bi uopće mogao biti s njom, on mora trpjeti njenu torturu u hranjenju i fizičkim aktivnostima. I onda stiže pozivnica . Mama i tata slave pedeset godina braka. Okupit će se cijela porodica , koja će kroz zabavne igre proslavljati roditeljski jubilej. Njemu se ne ide, no sin i zaručnica inzistiraju. Odlaze i suočavaju se s činjenicom što njegova slava i njena ljepota među porodicom ne znači apsolutno ništa. Što više, zbog toga ih više omalovažavaju, zekaju i čine im razne vragolije kako bi ih što više ponizili. Ipak, on će na kraju shvatiti neke činjenice, koje će mu i te kako dobro doći u budućem životu. Najavljivan kao urnebesna komedija, ovaj film ipak nije urnebesan i to mu je glavna vrlina. Film je prava, dobra komedija!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: