Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008.)

Universal Pictures / Continental film

114' komedija, obiteljski, romansa

Režija:           Malcolm D. Lee

Uloge: Martin Lawrence, Margaret Avery, Joy Bryant, Louis C.K., Michael Clarke Duncan, Mike Epps, Mo'Nique, Nicole Ari Parker, Cedric the Entertainer, James Earl Jones

Scenario:        Malcolm D. Lee

Producent/i:   Scott Stuber, Mary Parent, Charles Castaldi

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Dobrodošao kući, Roscoe Jenkins

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
4
0.00

Kada se proslavljeni voditelj TV emisije vrati u svoj rodni gradić na Jugu, njegova obitelj ga zdušno podsjeti kako povratak kući nikada nije odmor!

Martin Lawrence je R.J. Stevens (u stvari, Roscoe Steven Jenkins), hollywoodska zvijezda i guru knjiga i filmova o samopomoći. Ima sina kojeg zapostavlja i prekrasnu zaručnicu, zvijezdu reality showa. Nakon što je 9 godina bio odvojen od obitelji, R.J. se vraća kući na proslavu 50. godišnjice braka svojih roditelja.

Već prvo jutro braća koja nisu impresionirana njegovom slavom, prirede neugodno buđenje. Također će se morati i nadmetati sa svojim kompetitivnim bratićem Clydeom (Cedric the Entertainer) koji mu je oteo srednjoškolsku ljubav Lucindu. Kako vikend prolazi i bliži se svečanost, R.J. čezne za poštovanjem svoga oca, mogućnosti da se opet zbliži sa Lucindom i poboljšanjem odnosa sa vlastitim sinom.