Ribolov - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ribolov

Ribolov

Gone Fishin' (1997.)

Hollywood Pictures, Caravan Pictures

91' komedija

Režija:           Christopher Cain

Uloge: Joe Pesci, Danny Glover, Rosanna Arquette, Lynn Whitfield, Nick Brimble, Carol Kane, Gary Grubbs, Edythe Davis, Willie Nelson

Scenario:        Jill Mazursky Cody i Jeffrey Abrams

Producent/i:   Roger Birnbaum, Julie Bergman Sender

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb

Ribolov

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Najbolji prijatelji još od djetinjstva, nespretnjakovići Joe Waters i Gus Green iz New Jerseyja, veliki su zaljubljenici u ribolov.

Putovanje na natjecanje u ribički raj Everglades na jugu Floride njih dvojica doživljavaju kao pustolovinu života. Presretni zbog onoga što ih čeka, Joe i Gus krenu na put u Joeovom automobilu Plymouth, ali na samom dolasku dožive neugodno iznenađenje. Automobil im ukrade lukavi kriminalac Dekker Massey, pa dvojica prijatelja sa svojim brodom ostanu doslovce na cesti. U svoje vozilo prihvate ih prijateljice Rita i Angie. I Rita traga za Dekkerom koji je opljačkao njezinu majku, te se putovanje četvero suputnika doista pretvori u pustolovinu.

Pesci i Glover imali su prilično težak zadatak da u priči o dvojici najboljih prijatelja i zaljubljenika u ribolov čiji se odlazak na putovanje na Floridu pretvori u metež, utjelove sredovječne inačice junaka hita 'Glup i gluplji'.

z.m.