Smrtonosni hitac - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Smrtonosni hitac

Smrtonosni hitac

Killshot (2008.)

Weinstein Company/Discovery Film

95' akcija, krimi, triler

Režija:           John Madden

Uloge: Diane Lane, Mickey Rourke, Thomas Jane, Rosario Dawson, Johnny Knoxville

Scenario:        Hossein Amini

Producent/i:   Lawrence Bender, Richard N. Gladstein, Bill Murray

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
Službene stranice

Smrtonosni hitac

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.75
8
0.00

Bračni par bježi od jednog drugog para - plaćenog ubojice i njegovog šegrta koji ih žele smaknuti.

Lijepa Carmen Colson i njezin muž Wayne u programu su zaštite svjedoka nakon što su svjedočili jednom zločinu. Misleći da su konačno sigurni, iznenađeni su kad se suoče sa zastrašujućim plaćenim ubojicom i njegovim mladim pomoćnikom. Slijedi borba u kojoj će Carmen doći do granica izdržljivosti...


Trailer za 'Na nišanu'.

Ovaj film iza sebe ima vrlo zanimljivu i proslavljenu ekipu. Osim poznatih glumaca kao što su Mickey Rourke, Rosario Dawson i Diana Lane, tu su i slavna autorska imena. Redatelj je John Madden, poznat po dramama kao što su 'Zaljubljeni Shakespeare' i 'Mandolina kapetana Corellija', a scenarij se temelji na adaptaciji romana Elmorea Leonarda koji je nadahnuo slavne redatelje da naprave odlične filmove od njegovih knjiga - 'Out of Sight', 'Jackie Brown' i 'Uhvatite maloga'. Izgleda da ovaj put nije došlo do čarobnog spoja velikog redatelja i dobrog predloška jer je film u Americi preskočio kino distribuciju i pojavio se direktno na DVD-u.

Ipak, kritičari ističu da nije sve tako loše, hvale se zanimljivi glumci i fotografija Caleba Deschanela, no ostaju zamjerke o priči punoj rupa za koju je vjerojatno zaslužno stalno nasnimavanje filma. Film je prvo dovršen 2005., onda je ponovno montiran 2007., izbačen je lik kojeg je glumio Johnny Knoxville, a scenarij su dopisivali Sydney Pollack i Anthony Minghella koji su kasnije umrli. Ipak, film je izišao u naša kina pa će ga vjerojatno pogledati zakleti ljubitelji akcijskih trilera.

s.p.