Lovac na glave - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Lovac na glave

Lovac na glave

The Bounty Hunter (2010.)

Columbia Pictures

110' akcija, komedija, romansa

Režija:           Andy Tennant

Uloge: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Natalie Morales, Cathy Moriarty, Daisy Tahan, Siobhan Fallon, Ruby Feliciano, Dorian Missick

Scenario:        Sarah Thorp

Producent/i:   Neal H. Moritz

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Imdb
službene stranice

Lovac na glave

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.87
23
0.00

markoboban 14.11.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Ulovi bivšu ženu

Polazeći od premise: 'Najbolje je kad privedeš bivšu ženu...' iskusni režiser na polju komedija, Andy Tennant ('Hitch'; 'Fool's Gold'), napravio je film o dvoje bivših supružnika, koji će se sticajem okolnosti, ponovo sresti: on kao lovac, a ona kao lovina.Sarah Thorp je autor scenarija u kome se priča sa trilerskim zapletom predstavlja na jedan neobavezan, komičan način.Milo Boyd (Gerard Butler) radi kao spoljni saradnik policije, jer kao lovac na ucenjene krimose, često puta mu polazi za rukom da ih privede pred lice pravde.Kako je zapao u u kockarske dugove i postao ljubitelj dobre kapljice, prinuđen je da prihvata razne slučajeve.Kada mu se ukaže mogućnost da ulovi bivšu suprugu Nicole Hurley (Jennifer Aniston) zbog toga što je pobegla nakon plaćene zatvorske kaucije, Milo prihvata posao sa zadovoljstvom, ne sluteći da će ga bivša supruga (novinarka) uvući u opasnu misiju nerasvetljenog slučaja ubistva.Kroz niz zajedničkih avantura, dvoje bivših supružnika moraće ponovo da se zbliže kako bi izvukli žive glave...Komedija sa puno otrcanih fora, gde i nema baš neke hemije između dva glavna lika, a pokušaj da se situacija napravi ozbiljno napetom, pada u vodu kada se u kadru pojave Milo i Nicole.Režija je korektno odradila svoj posao, a ni priča nije loše postavljena (dobra fora u motelu gde su nekada bili na medenom mesecu), no glavni problem su glumačka izdanja, gde čak i sporedni likovi nisu uspeli da privuku iole ozbiljniju pažnju (čim nestanu iz kadra, odmah budu zaboravljeni). Generalna presuda bi bila: neki prosek iako je bilo potencijala i za nešto više.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

renica 17.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Gledljiv

Samo radi Gerard Butlera i jurišanja koje stvara osjećaj adrenalina :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

cetkovic 13.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

dosadno

Veselila sam se ovom filmu, ali nažalost jedva sam ga odgledala do kraja. Ne mogu se sjetiti da je išta u njemu bilo smješno. Od komedije nema ni slovo k.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

anamiek 03.11.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Lovac i plijen

On je lovac na glave. Ona je uspješna novinarka.
Ona je u lovu na veliku vijest. On je u lovu na nju.
Najavljivan kao zabavan i humorističan film, ispada da je to još jedan u nizu filmova o nadmudrivanju bračnog para, gdje niti jedan ne želi popustiti. Vrijeme filma prolazi, a mi već nakon nekoliko scena znamo kraj. Humor je više manje njihov interno bockanje, i skoro da jedva dočekate da je film gotov.
Mislim da oboje glumaca ima puno veće kapacitete nego je to ovaj film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nina.B 19.07.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Razočaravajuće

Kad sam vidjela o kojem se glumačkom paru radi sva sretna sam pogledala film. No kako je film dulje trajao, tako je moje uzbuđe4nje opadalo :( Dosadno, bez prave teme i nekog reda. Niti ne vidim neku kemiju među glavnim glumcima... Dajem dvojčicu jer sam ipak gledala i gorih ali neznatno. Slažem se sa svim službenim kritikama filma, dovoljno govore...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

zumbull 12.04.2010 Ocjena recenzije : 5.0

Super glumac, ALI puuuuuuno je bolji plakat filma od samog filma.

Svakako pogledati plakat filma, a film zaista ne morate pogledati :-) ....

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: