Lovac na glave - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Lovac na glave

Lovac na glave

The Bounty Hunter (2010.)

Columbia Pictures

110' akcija, komedija, romansa

Režija:           Andy Tennant

Uloge: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Natalie Morales, Cathy Moriarty, Daisy Tahan, Siobhan Fallon, Ruby Feliciano, Dorian Missick

Scenario:        Sarah Thorp

Producent/i:   Neal H. Moritz

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Imdb
službene stranice

Lovac na glave

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.87
23
0.00

Lovac na ucjene (Gerard Butler) dobio je zadatak koji mu se sviđa - mora privesti svoju bivšu ženu (Jennifer Aniston)! A kao i u braku, neće sve ići prema planu...

Milo Boyd (Gerard Butler) je lovac na glave koji baš i nema sreće, no odjednom dobiva posao iz snova. Zapadne ga zadatak da uhvati svoju bivšu ženu, novinarku Nicole Hurley (Jennifer Aniston) koja se oglušila o propisanu jamčevinu. Milo misli da ga očekuje brza i jednostavna zarada, no kada mu Nicole pobjegne i odjuri za važnim tragom u vrućoj priči o zataškanom ubojstvu, Milo shvaća kako između njega i Nicole nikada ništa ne može biti jednostavno.

Njih dvoje se neprestano nadmudruju, dok se u jednom trenutku ne nađu kako zajedno bježe pokušavajući spasiti vlastite živote. Mislili su da je bilo teško održati svoja obećanja da će se voljeti, poštovati i slušati; no pokazat će se kako je problem u dijelu zavjeta 'do kraja života'!


'Lovac na ucjene', trailer.

Film je režirao Andy Tennant, a u glavnim ulogama su zvijezde Gerard Butler i Jennifer Aniston. Ipak, film je dobio strašno loše recenzije. Nazvan je uratkom 'jedva vrijednim kino distribucije' i 'filmom bez mozga, kao što to trailer i sugerira', te jedan kritičar preporučuje da pošalju lovca na ucjene da pronađe one koji su odgovorni za ovaj film.