Repo Men - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Repo Men

Repo Men

Repo Men (2010.)

Universal Pictures

111' akcija, ZF, triler

Režija:           Miguel Sapochnik

Uloge: Liev Schreiber, Jude Law, Forest Whitaker, Alice Braga, Liza Lapira

Scenario:        Eric Garcia, Garrett Lerner

Producent/i:   Mary Parent, Scott Stuber

Zemlja:          SAD, Kanada

Linkovi:

službene stranice
Imdb

Repo Men

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.23
13
0.00

Futuristički triler o Jakeu (Jude Law) koji ljudima plijeni organe koje ne mogu platiti, a onda se uskoro i sam nađe u istoj situaciji! 

Remy (Jude Law) i Jake (Forest Whitaker) su partneri zaposleni u organizaciji koja u bližoj budućnosti ljudima prodaje organe. Bez obzira treba li vam novo srce, jetra ili neki drugi organ – organizacija je tu da vam prva uskoči u pomoć. Naravno, sve ima svoju cijenu, a zamjenu organa većina ljudi može si priuštiti samo uzimanjem kredita. U onom trenutku kad netko ne uspije platiti ratu kredita za svoj novi organ – organizacija šalje Remyja i Jakea koji silom uzimaju kupljeni organ i vraćaju ga organizaciji, ostavljajući čovjeka na milost i nemilost.

Remyju otkaže srce na poslu, no Organizacija mu pomaže i daje mu zamjensko srce... i veliki dug. Remy počinje sve više suosjećati s ljudima kojima uzima organe, a uskoro i on više ne može otplaćivati dug, pa sada njegov bivši partner Jake kreće u lov na Remyjevo srce.


'Repo Men', trailer.

Kritičari su uglavnom 'popljuvali' debitantskog redatelja Miguela Sapochnika i zamjerili mu da i njegovom filmu nedostaje jedan važan organ...mozak! I Roger Ebert ismijava film i kaže da može poslužiti jedino kao dobar argument za univerzalno zdravstveno osiguranje, a primjećuje da Forest Whitaker dobro izgleda nakon što je smršavio i nada se 'da mu netko nije zaplijenio tih par kila viška'.