To je rock'n'roll! - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      To je rock'n'roll!

To je rock'n'roll!

Get Him to the Greek (2010.)

Universal Pictures

110' komedija

Režija:           Nicholas Stoller

Uloge: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Elisabeth Moss

Scenario:        Nicholas Stoller

Producent/i:   Judd Apatow, Rodney Rothman

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

To je rock'n'roll!

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.73
11
0.00

Mladi Aaron (Jonah Hill) mora iz Londona dopratiti rock legendu Aldousa Snowa (Russell Brand) na koncert u Los Angelesu. Glavni problem: roker je izvan kontrole!

Aaron Green (Jonah Hill) zna obaviti stvari. Ovaj ambiciozni 24-godišnjak dobio je zadatak koji je presudan za njegovu karijeru. Njegova misija: odletjeti u London i dopratiti rock zvijezdu na ogromni povratnički koncert u svjetski poznatom amfiteatru Greek Theatre u Los Angelesu. Njegov šef i glazbeni mogul Sergio Roma (Sean 'P. Diddy' Combs) daje mu jedno upozorenje: 'Taj je umjetnik najgora osoba na svijetu. Okreni mu leđa, ali na vlastitu odgovornost.'

Britanski roker Aldous Snow (Russell Brand) je sjajan glazbenik i potvrđena rock'n'roll legenda, ali zbog raspada benda i karijere počeo je ponovo piti i sada je prava hodajuća katastrofa. Ozlojeđen ulizicama i uplašen da je ušao u fazu 'najvećih hitova' svoje karijere, Snow je pao u provaliju nihilizma. Kada sazna da je u Los Angelesu njegova prava ljubav, model i pop zvijezda Jackie Q (Rose Byrne), Aldous odlučuje da će je ponovo osvojiti...no prvo mora pokrenuti svoj veliki povratak!


'To je rock'n'roll', trailer.

U filmu 'To je rock'n'roll' glumci Jonah Hill i Russell Brand ponovo se udružuju s Nicholasom Stollerom, redateljem s kojim su surađivali na filmu 'Preboljeti Sarah Marshall'. Kritičari su pohvalili tu suradnju, iako neki ističu da, za razliku od 'Preboljeti Sarah Marshall', ovdje nemamo simpatičnog glavnog junaka, a ni zanimljive sporedne likove koji su i nadahnuli filmaše da 'ožive' junake iz 'Sarah Marshall'. Ipak, zaključak recenzentice Philadelphia Inquirera je da film možda 'nije dobar, ali je barem dobra zabava', a spominje se i da film daje svježe tumačenje slogana 'seks, droga i rock'n'roll'.

s.p.