Trokut osvete - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Trokut osvete

Trokut osvete

Stone (2010.)

Millennium Films

105' krimi, triler

Režija:           John Curran

Uloge: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich

Scenario:        Angus MacLachlan

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Trokut osvete

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.90
10
0.00

blazi17 22.02.2013 Ocjena recenzije : 2.0

....

kakva glupost od filma... šteta tako kvalitetnih glumaca što su potrošili vrijeme snimaći ovako glup, nemaštovit i dosadan film... scenarij je užasan, a redatelj je iskoristio svu svoju nemaštovitost da bi načinio jedan od najdosadnijih filmova ikada...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 26.03.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Pretvorit ćete se u kamen (stone)...

...dok gledate ovaj film. Scenaristu je očito trebala pomoć u vidu makar još jednog kolege, jer se izgubio u čitavoj priči, a imao je na raspolaganju ovakve vrhunske glumce, da udahnu živote tim likovima i da nama, gledateljima, zaista bude stalo do istih. De Niro je standardno dobar (čitaj: uvijek isti), sa svojim ekspresijama i pokretima, ali nedovoljno dobar, kad se sjetite njegovih zlatnih uloga u filmovima Razjareni bik, Rt strave, Casino i sl. Imate dojam kao da glumi na autopilotu, da se više uopće ne trudi i ne zamara sa detaljnim upoznavanjem lika, kojeg treba tumačiti i svom njegovom kompleksnošću. Edward Norton samo ok, jer i on može bolje, naravno kad ima kvalitetan scenarij ispred sebe. Neusporedivo sa njihovom zajedničkom suradnjom na filmu The score, te radije preporučam da pogledate taj film, koji za razliku od ovog, ima pametnu i interesantnu priču.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blond 17.11.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Dosadno

Presporo i preturobno.Dva glavna lika nisu stvorili neku intrigantnu vezu kakva bi priličila ovakvom tipu filma,a radnja je jednostavno dosadna.DeNirova izvedba je tek solidna,kao da je ovaj film snimio samo usput,Jovovich solidna,a Norton vrlo dobar.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

woman_teatar 15.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

i na kraju...

se zapitaš "hm?" nekako ko da mi nešto fali u tom filmu, De Niro mi ne paše u toj ulozi nekako...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

citadel 14.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

osrednje

Ovaj film starta kao nekakav obečavajući zatvorski triler da bi se kasnije pretvorio u razvodnjenu dramu o međusobnim odnosima triju glavnih likova - Nortona, Jovovich i De Nira. Jedino što drži film ptikovanim uz ekran je solidna i uvjerljiva gluma De Nira. Film je začinjen biblijskim i duhovnim citatima i ima neku duhovnu nit koja se proteže kroz film.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

citadel 14.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

osrednje

Ovaj film starta kao nekakav obečavajući zatvorski triler da bi se kasnije pretvorio u razvodnjenu dramu o međusobnim odnosima triju glavnih likova - Nortona, Jovovich i De Nira. Jedino što drži film ptikovanim uz ekran je solidna i uvjerljiva gluma De Nira. Film je začinjen biblijskim i duhovnim citatima i ima neku duhovnu nit koja se proteže kroz film. Shodno tomeShlčfs,čShodno tome

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: