Trokut osvete - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Trokut osvete

Trokut osvete

Stone (2010.)

Millennium Films

105' krimi, triler

Režija:           John Curran

Uloge: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich

Scenario:        Angus MacLachlan

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Trokut osvete

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.90
10
0.00

Drama o zatvorskom službeniku (Robert De Niro), prepredenom zatvoreniku (Edward Norton) i njegovoj sexy supruzi (Milla Jovovich) koji se nađu u trokutu strasti, izdaje i korupcije.

Kao referent za puštanje na uvjetnu slobodu, Jack Mabry (Robert De Niro) broji dane do zaslužene mirovine, kad mu u ruke dođe slučaj Geralda 'Stone' Creesona (Edward Norton), koji je zatvoren radi zataškavanja smrti svojih djeda i bake u požaru. Kad stekne uvjete za prijevremeni izlazak, Stone mora uvjeriti Jacka da se popravio, no njegovi napori da utječe na tu odluku imaju duboke i neočekivane učinke na obojicu.

Stone spretno isprepliće vlastiti put s Jackovim, pri čemu se obojica hvataju u koštac s mračnim nagonima, a linija između predstavnika zakona i njegovog prekršitelja postaje opasno tanka...


'Trokut osvete', trailer.

Veličanstvenoj ekipi glumaca (Norton i De Niro su već surađivali u 'The Score'!) pridružila se Milla Jovovich kao Lucetta, Stoneova seksi i pomalo nemoralna supruga, te je snimila nekoliko žestokih erotskih scena koje su privukle pažnju gledatelja. Film je smješten u tihom očaju ekonomski opustošenog suburbanog Detroita i prigušenoj brutalnosti zatvora najvišeg stupnja, te analizira slomljene živote dvojice nestabilnih muškaraca koji bježe iz svoje tmurne prošlosti u nesigurnu budućnost.

s.p.