Glup i gluplji 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Glup i gluplji 2

Glup i gluplji 2

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003.)

New Line Cinema / ISSA film i video

85 min. komedija

Režija:           Troy Miller

Uloge: Eric Christian Olsen, Derek Richardson, Luis Guzmán, Rachel Nichols, Cheri Oteri

Scenario:        Troy Miller, Robert Brener

Producent/i:   Robert Brener, Toby Emmerich, Cale Boyter

Linkovi: imdb

Glup i gluplji 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.16
50
0.00

TINA1111 15.01.2016 Ocjena recenzije : 0.0

ne znam gdje stisniti za pocetak filma,pomoc trebam

pomoc

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

purcek 19.02.2012 Ocjena recenzije : 0.0

uf

loše,kao jako loše...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

zovem se crvena 18.02.2012 Ocjena recenzije : 0.0

pitanje hitno

dobro ljudi kako da se pusti film, nema nikakve oznake za video

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

iwaa 08.02.2012 Ocjena recenzije : 0.0

haha! strasno!

jedinica me definitivno oduševila ali ovo... sta je ovo?! kao prvo ovo se ne može nazvat komedijom jer humora nisam vidjela nigdje.. okej ajd da ne pretjerujem možda dvije,tri scene i previše sam rekla... kao drugo to je glup i gluplji!! očekivala sam duplo bolji nasttavak od prvog :S i za kraj definitivno neuspjeli pokusaj kopiranja nekih scena iz prvog djela!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

zoky41 25.07.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Nevalja

Prvi dio je bolji 100 puta ovaj je katastrofa.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Hrvatski ratnik 07.03.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Film je glup gluplji

Samo pročitajte ostale recenzije.Film je Šit,drek,govno,proljev itd

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tihy 10.10.2007 Ocjena recenzije : 1.5

Grozno

Ovaj film je katrastrofalan! Sve u njemu je grozno! Od scenarije, režije pa do glume! Film je glup i nezanimljiv! Žao mi je što sam dala 12 kuna kad sam ga posudila, jer sam ga gledala 2 minute, i već mi je bio grozan. Izbjegavajte ovaj film! Naime, zaista je LOŠ!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

chewbakka 07.02.2006 Ocjena recenzije : 3.0

.....

užas! sve i da nisam gledala 1 dio, ovaj film je k-a-t-a-s-t-r-o-f-a-l-n-o debilan! nikako posuđivati i bacati nofce na ovo smeće!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

vokaj5 05.02.2006 Ocjena recenzije : 0.0

sam naslov govori kakav je film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

maky 05.07.2005 Ocjena recenzije : 2.0

Najglupli

Film veoma dosadan bez smješnih scena.U filmu je jedino dobra glazba a ostalo sve čista pušiona!Užasna gluma i radnja filma. Sve u svemu shit!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Jackie Chan 26.06.2005 Ocjena recenzije : 4.0

Najgluplji

Film je toliko glup da ga nisu smjeli snimiti, jer poslje fantastičnog prvog djela ovaj film je smeće.Bez ikakve posebne radnje i bez smješnih scena zaslužuje jedinicu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

luky11 18.06.2005 Ocjena recenzije : 3.0

Ne može to tako!

Mislio sam da će biti puno bolji,zbog prvog djela,ali film je tako unfunny da je to za ne povjerovati.U filmu sam se nasmiješio možda tri-četiri puta.Ali ipak me nešto držalo budnim.Ali neznam zašto.Jedino što je još nešto OK je gluma,ali i to nije baš nešto.Mislio sam da će biti puno bolji,ali jako sam se razočarao,ali zbog onog nečeg i glume koju film spašava mogu filmu dati neku slabašnu dvojku,koja je fakat na rubu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sherek 14.09.2004 Ocjena recenzije : 2.0

katastrofa

jako los film, bijedan pokusaj nastavka prvog filma, koji je definitivno hit!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lun@ 14.06.2004 Ocjena recenzije : 2.0

Koliko film može biti glup?
Kako god da ste odgovorili na ovo pitanje, pogriješili ste, jer ovaj film prelazi sve granice gluposti, a još je gluplji onaj (tu, nažalost, i sebe uključujem) koji je bacio vrijeme gledajući ga! Užas!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

saririk 08.06.2004 Ocjena recenzije : 3.0

Glupo do boli

Super kretenski, ekstremno glup film koji se toliko bezuspjesno trudi biti smijesan da ti ga dodje zao. No jos mi je vise zao vlastitog izgubljenog vremena. Nikad vise!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

beno 02.05.2004 Ocjena recenzije : 3.0

GLUPLJI!

Ja volim komedije. film Glup i Gluplji je jedna od otkacenijih i duhovitijih komedija koje sam pogledao, te sam sumnjao u kvalitetu prequela. Bio sam pravu. Dumb and Dumberer je smece kakvo treba traziti. Jedino sto valja spomenuti je E.C. Olsen koji je u nekim stvarima dobro "skinuo" Carreya. Katastrofalno!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...