Glup i gluplji 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Glup i gluplji 2

Glup i gluplji 2

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003.)

New Line Cinema / ISSA film i video

85 min. komedija

Režija:           Troy Miller

Uloge: Eric Christian Olsen, Derek Richardson, Luis Guzmán, Rachel Nichols, Cheri Oteri

Scenario:        Troy Miller, Robert Brener

Producent/i:   Robert Brener, Toby Emmerich, Cale Boyter

Linkovi: imdb

Glup i gluplji 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.16
50
0.00

Harry i Lloyd upoznali su se još početkom osamdesetih za srednjoškolskih dana. U ovom predstavku hit komedija Glup i gluplji vidjet ćemo kako je počela njihova 'veza'...

Još u mladim danima Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen) znao je da u Harryu Dunneu (Derek Richardson) ima najboljeg prijatelja za cijeli život. Radnja filma započinje prvog školskog dana. Harry, kojeg je do tada podučavala majka, treba nekoga tko će mu pomoći da se snađe u novom okruženju.

Lloyd pak živi u školskom podrumu zajedno sa ocem Rayem (Luis Guzman) te se ispostavlja kako će upravo on pomoći novopridošlom Harryu. Novopečeni dvojac Harry-Lloyd ubrzo postaje pravi tim koji se i više nego dobro snalazi na školskim hodnicima.

Harry i Lloyd ulaze u sukob sa korumpiranim ravnateljem i njegovom djevokom koji ih želi kao prve članove razreda za osobe sa posebnim potrebama, kako bi došli do $100 000 koje bi im tada dodjelili.

Harry i Lloyd uz to moraju pronaći nove studente koji će se pridružiti njihovom razredu. Usput upoznaju prekrasno Jessicu Mathews (Rachel Nichols), novinarku koja prva počinje sumnjati u ravnateljeve namjere.