Kick Ass 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kick Ass 2

Kick Ass 2

Kick Ass 2 (2013.)

Universal Pictures

103' akcija, komedija, krimi

Režija:           Jeff Wadlow

Uloge: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey, Christopher Mintz-Plasse, John Leguizamo

Scenario:        Jeff Wadlow, prema stripu Marka Millara

Producent/i:   Tarquin Pack, Brad Pitt, David Reid

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Kick Ass 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
3
0.00

U ovom nastavku Kick Assu se pridružuju novi maskirani borci za pravdu koje predvodi Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey), a mora se boriti protiv Red Mista koji žudi za osvetom.

Kick-Ass, Hit Girl i Red Mist vraćaju se u nastavku velikog hita iz 2010. godine. Nakon što je hrabrost Kick-Assa (Aaron Taylor-Johnson) potaknula mnoge nove maskirane junake na borbu protiv kriminala, vođa im je postao Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey), a u patroli ulica pridruži im se i Kick-Ass. Te amatere superheroje lovi Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) koji se ponovno rodio kao super zločinac The Motherf%&*‏^r— a samo Hit Girl i njezine oštrice mogu spriječiti njihovo uništenje.

Kad smo posljednji put vidjeli naše mlade heroje, Hit Girl (Chloë Grace Moretz) i Kick-Ass pokušavali su voditi normalni život kao Mindy i Dave. Davea čeka matura i nije siguran što poduzeti u vezi njihovog zajedničkog poziva, pa odluči pokrenuti s Mindy prvi tim superheroja. Nažalost, kad Mindy uhvate kako se pokušava iskrasti kao Hit Girl primorana je otići u mirovinu i pokušati uhvatiti se u koštac s užasavajućim svijetom srednje škole i zlobnih djevojaka. Budući se nema kome drugome obratiti, pridružuje se Justice Forever timu koji predvodi bivši mafijaš Colonel Stars and Stripes.

U trenu kad počnu mijenjati stvari i pozitivno utjecati na ulice, novi super zločinac, The Motherf%&*^r‏ okuplja vlastitu ligu zločinaca i osmišljava plan kako se osvetiti Kick-Ass i Hit Girl za ono što su napravili njegovom ocu. Ali, postoji samo jedan problem: ako dirneš ijednog člana Justice Forever, diraš njih sve.

s.p.