Dijelimo ulaznice za otvaranje i koncerte! - Specials
Home      Specials      Nagradne igre      Dijelimo ulaznice za otvaranje i koncerte!

Dijelimo ulaznice za otvaranje i koncerte!

Festival židovskog filma Zagreb dijeli ulaznice za svečano otvaranje Festivala i glazbene večeri!

s.p. 18.05.2012 0 komentara

Dijelimo ulaznice za otvaranje i koncerte!

Već šestu godinu za redom u Zagreb stiže jedinstvena kulturološka manifestacija – Festival židovskog filma Zagreb! U trajanju od sedam dana, od 20. do 26. svibnja, u sklopu festivalskoga filmskog programa domaćoj će publici biti prikazana 54 filma koji na različite načine progovaraju o toleranciji. Riječ je o 13 igranih dugometražnih, sedam igranih kratkometražnih, 28 dokumentarnih te četiri animirana naslova. Čast otvaranja ovogodišnjeg izdanja Festivala pripao je iznimnom filmu 'Sarin ključ' /naslovna/, detektivskoj priči s Kristin Scott Thomas u glavnoj ulozi.

Popratni sadržaj i ove godine donosi raznovrsni glazbeni program, koji će ponuditi široki spektar glazbenih žanrova – od etna, klezmera i jazza do elektronike. Prvi dan Festivala, u nedjelju 20. svibnja, nakon svečanog otvorenja u kinu Europa publika se poziva na opušteno druženje u klubu Supercaffé uz DJ Reu koja je sa svojim veselim i plesnim mash-up setovima u posljednjih sedam godina imala preko 400 nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu te na najznačajnijim glazbenim festivalima regije.

Već u ponedjeljak 21. svibnja, u suradnji s Goethe Institutom u Zagrebu, u VIP klubu gostuje izvanredni klezmer sastav svjetskoga glasa i slave, Paul Brody´s Sadawi. Paul Brody, trubač, skladatelj i Berlinčanin po osobnom izboru, na lepršav način istočno-židovsku glazbenu tradiciju uklapa u suvremeni kontekst. Njegov sastav Sadawi, sastavljen od glazbenika iz Berlina, Bostona i New Yorka, trenutno je jedan od najuzbudljivijih međunarodnih glazbenih projekata.

Vikend, točnije petak, 25. svibnja, započinje u klubu Lemon s nastupom CFSN DJs, jednog od glavnih projekata udruge Confusion, koja je već deset godina nezaobilazna na hrvatskoj klupskoj sceni. Po glazbenom zadatku širenja najnovijih plesnih pravaca CFSN DJs gostovali su od Bugarske i Makedonije pa sve do Londona i Berlina, pa je stoga pun podij kluba Lemon neupitan.

Za sam kraj očekuje Vas iznimna glazbena poslastica organizirana u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom. Na pozornicu VIP klupa, u subotu, 26. svibnja penje se austrijski dvojac Ogris Debris kojeg čine Daniel Kohlmeigner i Gregor Ladenhauf, čiji je live nastup hipnotično iskustvo prepuno humora i sjajne klupske glazbe. Uz Ogris Debris, nastupit će već standardno sjajni CFSN DJs: DJ Feelipa te Phillipe. Više informacija o programu potražite na web stranicama Festivala židovskog filma Zagreb www.jff-zagreb.hr

U suradnji s Festivalom židovskog filma Zagreb dijelimo 2 festivalske karte koje uključuju ulaznicu za svečano otvaranje festivala u nedjelju, 20. svibnja, u 19 sati, te ulaz na tri koncerta u sklopu glazbenog programa (programi na koje ulaz nije slobodan!).

Zainteresirani za ovu nagradu trebaju na e-mail adresu info@filmski.net poslati 1 mail s naslovom 'FŽFZ – nagradna igra' i osobnim podacima (ime i prezime, adresa). E-mail treba stići do subote, 19. travnja u 17 sati, a onda ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!

Raspored glazbenog programa po danima:

Nedjelja, 20.05., DJ Rea (JabbaTon / r808)

Supercaffé  – ulaz besplatan – 22h

 
Ponedjeljak, 21.05., Paul Brody’s Sadawi – live (Tzadik / DE)

VIP Club – 15kn – 21h


Petak, 25.05., CFSN DJs (Funk Guru, Æon, …)

Lemon Club – 15kn do ponoći, 25 nakon 23h


Subota, 26.05., Ogris Debris – live (Affine / AT), feelipa & phillipe (CFSN)

Lemon Club – 15kn do ponoći, 25 nakon 23h

 

+++++++++++++++++++++++++++++++

Dobitnice nagradne igre su Sandra Viljevac i Marija Ptiček iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.