Ian McKellen opet glumi Gandalfa!  - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Ian McKellen opet glumi Gandalfa!

Ian McKellen opet glumi Gandalfa!

71-godišnji Ian McKellen je potvrdio da će u 'Hobitu' nastaviti glumiti Gandalfa, a društvo će mu praviti Andy Serkis u ulozi Golluma!

s.p. 11.01.2011 0 komentara

Ian McKellen opet glumi Gandalfa!

Ljubitelji 'Gospodara prstenova' konačno mogu odahnuti - vrhunski glumci iz tog serijala reprizirat će svoje ulogu u 'Hobitu' koji bi se ovaj mjesec trebao početi snimati u Novom Zelandu. Ian McKellen je i službeno objavio da će opet glumiti čarobnjaka Gandalfa, a Andy Serkis je također potpisao ugovor pa će ponovno uz pomoć CGI-a glumiti Golluma.

Nakon puno obrata, Peter Jackson je pristao režirati dva nastavka 'Hobita' koji je prednastavak 'Gospodara prstenova' pa i gledatelji očekuje da u njemu glume iste glumci koji su igrali i u 'Prstenovima'.

Izgleda da će se ta očekivanja i ostvariti - ponovno ćemo u glavnoj ulozi moći gledati i Elijaha Wooda i Cate Blanchett. Oko repriziranja uloge zlog Sarumana pregovara Christopher Lee, Ian Holm će vjerojatno glumiti starog Bilba Bagginsa, a mladog Bilba tumačit će Martin Freeman. Prvi dio 'Hobita' sa starim glumačkim zvijezdama moći ćemo vidjeti tek u prosincu 2012., a drugi dio slijedi godinu dana kasnije - u prosincu 2013.

Komentari

Nema komentara.