MTV Movie Awards u pomrčini - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      MTV Movie Awards u pomrčini

MTV Movie Awards u pomrčini

Za filmske nagrade MTV-a bore se zvijezde 'Sumraka' i Harryja Pottera, a u igri za nagrade MTV-a bit će i filmovi iz regije!

s.p. 04.05.2011 0 komentara

MTV Movie Awards u pomrčini

Objavljene su nominacije za MTV Movie Awards iliti Filmske nagrade MTV-a za 2011. Za najbolji film nominirani su tinejdžerski favoriti 'Sumrak saga: Pomrčina' i 'Harry Potter i Darovi smrti - 1. dio', ali i kritičarski miljenici: 'Početak', 'Crni labud' i 'Društvena mreža'. U skladu s tim, imamo hrpu glumačkih nominacija za Kristen Stewart koja se bori za titulu najbolje glumice, ali ima i dvije nominacije za najbolji poljubac jer se ljubila i s Robertom Pattinsonom i Taylorom Lautnerom koji su, naravno, nominirani i za najbolje glumce.

Velika konkurentica Stewartici je Natalie Portman koja ima nominaciju za najbolju glumicu, najiznenađujuću scenu, ali i najbolji poljubac - onaj lezbijski s Milom Kunis! Čak 3 nominacije ima i Emma Stone za 'Curu na lošem glasu' te se bori za nagradu za najbolju glumicu, najbolju komičarsku izvedbu i najbolju rečenicu u filmu. Za titulu najboljeg negativca bori se i Christoph Waltz koji se proslavio 'zločestom' ulogom u 'Nemilosrdnim gadovima', a objavljeno je i da bi opet trebao surađivati s Tarantinom i nastupiti u njegovom špageti-vesternu 'Django Unchained'. Dodjela MTV Movie Awards održat će se u nedjelju, 5. lipnja, a gledatelji mogu glasati za svoje favorite na ovom linku.

A ove godine će se po prvi put dodijeliti i Regionalne MTV Movie Awards za koje se mogu natjecati i hrvatski predstavnici! Prva dodjela godišnjih nagrada za filmska ostvarenja iz regije održat će se 6. lipnja u Beogradu, a glasanje će se vršiti online, putem lokalnih stranica MTV-a. Za laskavu titulu će se natjecati po pet nominiranih u tri kategorije: za najbolji film, najbolju glumicu i najboljeg glumca. Lista nominiranih bit će objavljena ovog tjedna, pa uskoro očekujte i te informacije.

Komentari

Nema komentara.