Nimfomanka ima 2 lica - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Nimfomanka ima 2 lica

Nimfomanka ima 2 lica

Jadnog Von Triera optužuju da je inspirirao norveškog ubojicu, a on radije promovira nimfomanke – u tvrdoj i mekoj verziji!

s.p. 02.08.2011 0 komentara

Nimfomanka ima 2 lica

Veliki erotoman Lars Von Trier ('Melankolija') najavio je da će njegov erotski film 'Nimfomanka' ('Nyphomaniac') imati dvije verzije – eksplicitnu i cenzuriranu! Radnja filma će pratiti erotski život jedne žene od rođenja do 50. godine života, pa će u 'sočnijoj' verziji filma biti prikazana penetracija, a 'meka' verzija će sadržavati ublažene scene i poslužiti za distribuciju po multipleksima i na televiziji.


Von Trierova 'Melankolija' uskoro stiže i u hrvatska kina.

Trier je izjavio da film neće biti pornić, ali će sadržavati 'puno seksa i puno filozofije'. Snimanje filma zakazano je za ljeto sljedeće godine, a premijera se može očekivati 2013. Film će sadržavati 8 poglavlja i bit će na engleskom jeziku, a producent filma Peter Jensen izjavio je da planiraju vrlo duhovit i vrlo erotičan film, s tim da će financijeri 'Nimfomanke' odlučiti koliko će film biti eksplicitan.

Inače, norveški masovni ubojica Anders Breivik naveo je na Facebooku Von Trierov 'Dogville' kao jedan od svojih omiljenih filmova. Na završetku tog filma imamo scenu ubijanja čitavog sela, a Von Trier je već prokomentirao da se u filmu potpuno distancira od osvete i izrazio žaljenje ako je film inspirirao takvo nasilje. Breivik voli i 'Gladijatora', tako da ne možemo Von Triera optuživati za poticanje nasilja – njega više zanimaju provokacije i erotika!

Komentari

Nema komentara.