Pastirica Angie - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Pastirica Angie

Pastirica Angie

Angelina Jolie nakon sitnih skandala ide dalje. Što drugo reći nego Matt Damon čuvaj se…

m.n. 28.01.2005 0 komentara

Pastirica Angie

Dragi naši i mili, dugo vas nismo trovali vijestima o Angie Divna Sam Jolie, koju inače pratimo u stopu. Novo je, naime, da se Jolieva pridružila Mattu Damonu i Robertu De Niru, ne bi li zgotovili mračni 'The Good Sheperd' čije snimanje je najavljeno za ožujak. Variety je izvijestio da će Angelina u filmu glumiti Damonovu ženu, dok će Matt biti zaluđeni agent koji zbog svoje predanosti poslu uništi brak. Već od ranije znate da se režije prihvatio sam De Niro a da su u fokusu tajni agenti i CIA. Distribucije će se prihvatiti Universal, a producentski dio posla iznijet će Jane Rosenthal i Francis Ford Coppola.

Što se lijepe single mame tiče, osvrnut ćemo se blago na nedavni skandal koji su zločesti mediji vezali uz nju. Naime, ni pred mjesec dana neki su je smatrali izravnim krivcem za raspad zvjezdanog Aniston/Pitt braka, dok se ona jadna opravdavala da mu je samo prijateljica. A-ha!

Enivej, američka će je publika zamalo gledati u 'Mr. and Mrs. Smith', Pittu djece željnom nasuprot, a gospica još radi (i financira) na 'A Moment in the World', dokumentarcu čija ekipa prati događaje koji se zbivaju u slučajnom razmaku od četiri minute. Osim toga, Contact Music kaže da je Jolie za europski MTV posudila svoj glas 30-minutnom dokumentarcu koji se zalaže za legalizaciju prostitucije. Što će drugo kad joj Rusi ne daju drugog sina.

Zločesti smo, znamo…

Komentari

Nema komentara.