Novi, etnički look Angeline Jolie - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Novi, etnički look Angeline Jolie

Novi, etnički look Angeline Jolie

Vizažisti filma 'A Mighty Heart' imali su sreće što uloga udovice mučki ubijenog reportera Daniela Pearla nije dodijeljena Jennifer Aniston.

p.h. 11.10.2006 0 komentara

Novi, etnički look Angeline Jolie

Još su u srpnju producenti filma ‘A Mighty Heart’ Michaela Winterbottoma o reporteru Wall Street Journala Danielu Pearlu, kojeg su za vrijeme boravka u Pakistanu 2002. islamski ekstremisti mučki pogubili, odlučili su da Angelina Jolie izgleda dovoljno ‘etnički’ za ulogu Pearlove supruge - mulatkinje Marianne.

Uloga iste prvotno je bila namijenjena Jennifer Aniston, što i najavismo, no s obzirom da film, među ostalima, producira Pittov Plan B, ista je - otpala. Bilo kako bilo, šminkerima je laknulo, jer sam bog zna kako bi od bljedopute prijateljice sasvim neetničkog izgleda ‘napravili' mulatkinju.

Producenti Paramount, Revolution Films i Plan B su zbog sigurnosnih razloga bili prisiljeni umjesto u Pakistanu snimati u indijskom gradu Pune koji arhitekturom nalikuje Karachiju. Brangeline su boravak u Indiji, osim za vožnju rikšom, iskoristili i kako bi na 43. rođendan pokojnog Pearla donirali 100 000 $ njegovoj fondaciji i usput natrljali nos zapadnoeuropskim vladama optuživši ih da je samo u prošloj godini zbog represivnih migracijskih politika više od 7000 emigranata umrlo pokušavajući ući u Europu.

U međuvremenu je o toj potresnoj priči snimljen i dokumentarac 'The Journalist and the Jihadi: the Murder of Daniel Pearl', a svima koji bi htjeli pobliže istražiti cijeli slučaj predlažemo klik na ovaj link.

Komentari

Nema komentara.