Schwarzenegger - junak crtića? - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Schwarzenegger - junak crtića?

Schwarzenegger - junak crtića?

Bivši guverner i filmski Terminator trebao bi postati - superheroj Guvernator!

s.p. 31.03.2011 0 komentara

Schwarzenegger - junak crtića?

Hoće li Arnold Schwarzenegger dobiti svoj vlastiti lik - u crtiću o superheroju? Entertainment Weekly prvi je objavio ovu vijest, te najavljuje animiranu seriju i strip koji bi se trebali pojaviti sljedeće godine, a u stvaranju lika sudjelovat će i slavni stripaš Stan Lee.

U svom prvom intervjuu nakon prestanka političke karijere, bivši guverner Arnie tvrdi da je već za vrijeme političke kampanje 2003. čuo nadimak 'the Governator' tj. Guvernator, te mu se svidjela ta riječ koja kombinira svijet politike (guverner) i svijet filma (Terminator). Stoga će to biti ime novog superjunaka čije će pravo ime biti - Arnold Schwarzenegger!

Crtić će pratiti život stvarnog Schwarzeneggera, te će se u njemu pojavljivati njegova žena Maria i djeca, a radnja počinje nakon kraja guvernerskog mandata. Filmski Arnold odlučuje postati borac za pravdu, te ispod svoje gradi tajni centar za borbu protiv kriminalaca, a u njemu se nalaze razne gadgeti kao što su specijalna vozila ili odijela koja mu omogućavaju da leti.

Superjunak će imati i svog superpomomoćnika Zekea Muckerberga, 13-godišnjeg hakera koji mu služi kao stručnjak za kompjutere. Naravno, tu su i superzločinci koji se okupljaju u zloj organizaciji s kraticom G.I.R.L.I.E. (Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons). Kompjuteraš čije ime sliči Marku Zuckerbergu i kriminalci koji nastupaju pod nazivom 'Curice'? OK, sve ovo je očito velika zezancija, a detalje možete provjeriti u tiskanom izdanju Entertainment Weeklyja koji izlazi - 1. travnja...

Komentari

Nema komentara.