Zatvori vrata, otvori vrata - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zatvori vrata, otvori vrata

Zatvori vrata, otvori vrata

Tomu Cruiseu je njemački Reichstag zalupio svoja vrata pred nosom, a redatelj Terry Zwigoff otvorio je vrata svog novog filma Steveu Buscemiju.

05.05.2004 0 komentara

Zatvori vrata, otvori vrata

Tom Cruise neće smjeti snimati 'Nemoguću misiju 3' u prostorijama Reichstaga, objavio je Variety. Glasnogovornica njemačkog parlamenta potvrdila je da su lovci na lokacije tražili dozvolu za snimanje nekih scena u Reichstagu koji je poznat po svojoj ogromnoj staklenoj kupoli koja privlači tisuće turista (naslovna fotografija).

Zahtjev je ipak odbijen i to na temelju uobičajenih pravila o sigurnosti i dozvolama za snimanje koje se primjenjuju u parlamentu. Naime, unutar zgrade dozvoljeno je snimanje samo političkih procesa, pojasnila je glasnogovornica. 'Dostojanstvo parlamenta mora biti sačuvano,' izjavila je gospođa te napomenula kako slična pravila imaju i svi ostali europski parlamenti.

'Nemoguća misija 3' počinje se snimati u Berlinu i njegovoj okolici sredinom ovog ljeta, a Tom Cruise osim što glumi i producira ovaj dugoočekivani nastavak.

Glumac Steve Buscemi i redatelj Terry Zwigoff koji su zajedno snimali 'Ghost World' ponovo će udružiti snage. Novi redateljev projekt je komedija 'Art School Confidential', a Buscemi će se njoj pojaviti samo u jednoj cameo ulozi.

Glavna muška zvijezda filma ostati će John Malkovich, a producenti se nadaju da će Anjelica Huston prihvatiti glavnu žensku ulogu. 'Art School Confidential' se snima prema istoimenom satiričnom romanu Dana Clowesa. Knjiga ismijava kult popularnih ljudi kroz lik policajca na tajnom zadatku koji se predstavlja kao umjetnik. On odustaje od svoje umjetničke krinke tek kad shvati da će steći više ugleda ako se bude pretvarao da je prijestupnik, ili još bolje, osumnjičeni ubojica.

Komentari

Nema komentara.