Najbolja golotinja 2010. - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najbolja golotinja 2010.

Najbolja golotinja 2010.

Skinule se Amanda Seyfried i Kirsten Dunst, Jessica Alba pokazala guzu, Anne Hathaway ima bolesno dobre sexy scene, a 3D erotika ulazi i u kina!

s.p. 07.12.2010 0 komentara

Najbolja golotinja 2010.

Evo opet liste za prave voajere! Kao i proših godina, Mr. Skin je pratio erotske scene na velikom platnu i TV-u, pa nudi svoj izbor najbolje ženske golotinje u 2010.:

1. Kelly Brook i Riley Steele – 'Piranha'
Tko kaže da je 3D samo za djecu? Gole scene pod vodom u 'Piranhi' pokazale su da se ne treba plašiti remakeova hororaca jer i oni znaju ponuditi predivne scene!

2. Jessica Paré 'Jacuzzi Express'

Zgodna Kanađanka proslavila se lezbijskom scenom s Piper Perabo u filmu 'Lost and Delirious', a u ovom filmu u kadi pokazuje svoje prelijepe grudi.

3. Paz de la Huerta'Carstvo poroka'
Paz de la Huerta jednostavno ne može glumiti odjevena, to smo nedavno mogli vidjeti u 'Granicama kontrole', a uskoro ćemo i u 'Carstvu poroka', seriji HBO-a koja je puno erotike.

4. Anne Hathaway'Love and Other Drugs'
Drama o lijekovima i bolestima neće baš privući publiku, ali ako ubacite malo romanse, humora i gole Anne Hathaway – dobili ste recept za hit!

5. Amanda Seyfried i Julianne Moore'Chloe'
Crvenokosa veteranka Julianne Moore i mlada plavuša Julianne Moore odlično su se slagale u filmu 'Chloe', što dokazuje i odlična erotska scena koju su zajedno snimile.

6. Rebecca Creskoff 'Obdaren'

Kada se serija zove 'Obdaren', onda znate da možete očekivati puno golotinje - Rebecca Creskoff je to dokazala kada je u jednoj epizodi pokazala 'donju frizuru' i otkrila da je prirodno crvenokosa.

7. Mary-Louise Parker'Trava'
Ova serija ne samo da potiče ilegalnu potrošnju opojnih sredstava, već potiče i grešne misli – prema sexy mami Mary-Louise Parker!

8. Kirsten Dunst'All Good Things'
Kirsten je jedna od onih 'slatkica' koje se dosad nisu skidale, ali je napokon u ovom filmu pokazala 'sve svoje dobre stvari'.

9. Violante Placido'Amerikanac'
U ovom filmu plaćeni ubojica treba smaknuti Violante Placido, no ipak odgađa akciju jer opet želi vidjeti gđicu Placido bez odjeće – baš kao i gledatelji!

10. Jessica Alba – 'The Killer Inside Me'
Okrutni triler Michaela Winterbottoma nudi i scenu u kojoj Jessicu Albu remenom izlupaju po goloj guzi. To kažnjavanje bi mnogi htjeli vidjeti na velikom ekranu....

Komentari

Nema komentara.