Prve slike nimfomanke - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prve slike nimfomanke

Prve slike nimfomanke

Evo nimfomanke u akciji! Novi film kontroverznog Larsa Von Triera okružen je velom tajne. Hoće li biti i pravog seksa?

s.p. 12.02.2013 0 komentara

Prve slike nimfomanke

Pojavile su se prve slike iz Von Trierove erotske drame 'Nymphomaniac', a u njima možemo vidjeti Charlotte Gainsbourg koja u jednoj slici leži na ulici, a u drugoj stoji razgolićena između dvojice crnaca. U svakom slučaju, priča o erotskim avanturama jedne nimfomanke već je privukla pažnju distributera pa se očekuje da će Magnolia kupiti prava na distribuciju filma u Americi.

Zanimljivo je da je izvršni producent Peter Jensen izjavio da je radna verzija filma duga sedam i pol sati pa postoji mogućnost da film bude podijeljen u dva dijela. Također, biti će montirane dvije verzije - jedna cenzurirana za širu publiku i jedna "redateljeva", no tek ćemo vidjeti koliko će trajati i koliko će u njima biti eksplicitnog seksa.


Shia LaBeouf - Behind the Scenes of 'The Nymphomaniac' (parodija!)

Shia Labeouf je najavio da će film sadržavati scene pravog seksa, a u showu 'Chelsea Lately' čak je izjavio da je, da bi dobio ulogu, redatelju Von Trieru poslao vlastite snimke seksa sa djevojkom! Ipak, producenti su kasnije izjavili da će se na snimanju eksplicitnih scena koristiti dvojnici i specijalni efekti, baš kao i u 'Antikristu'. Svejedno, erotomani širom svijeta jedva čekaju premijeru filma...

Komentari

Nema komentara.