Charlotte Gainsbourg je nimfomanka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Charlotte Gainsbourg je nimfomanka

Charlotte Gainsbourg je nimfomanka

Zvijezda 'Melankolije' i 'Antikrista' glumit će u novom erotskom filmu Larsa Von Triera - 'Nimfomanki'!

s.p. 25.04.2012 0 komentara

Charlotte Gainsbourg je nimfomanka

Glumica Charlotte Gainsbourg će i treći put glumiti u filmu kontroverznog Larsa Von Triera, i to u erotskoj drami 'Nymphomaniac' ('Nimfomanka'). Riječ je o priči o erotskom životu jedne žene od rođenja do 50. godine, a Von Trier je najavio da će film imati i cenzuriranu i seksualnu eksplicitnu verziju. Gainsbourg će igrati Joe, ženu koju pripovijeda svoje seksualne avanture starom neženji Seligmanu kojeg tumači Stellan Skarsgard.

Iako Von Triera bije glas da je neugodan prema glumicama, Gainsbourg je s njim surađivala dvaput, a prvi put je to bilo u 'Antikristu'. U tom filmu njezin lik je imao eksplicitne seksualne scene, ali je to izvedeno uz pomoć porno dublerice, pa će to vjerojatno biti slučaj i u ovom novom filmu.


Charlotte Gainsbourg u kultnoj erotskoj sceni u Von Trierovom 'Antikristu'.

Gainsbourg je nastupila i u Von Trierovoj 'Melankoliji' u kojoj nije imala erotskih scena, ali se za neugodne scene pobrinuo Von Trier koji je na presici u Cannesu hvalio naciste i izjavio da 'Kirsten Dunst i Charlotte Gainsbourg žele snimiti tvrdi pornić'.

Iako se najavljuju scene penetracije u filmu, liberalnim Nijemcima to nimalo ne smeta pa će film u cijelosti biti sniman u Njemačkoj, a dobio je i potporu njemačkog fonda u iznosu od 1.2 milijuna eura. Snimanje bi trebalo početi ovog ljeta, a ljubitelji erotike jedva čekaju da vide film...

Komentari

Nema komentara.