Erotika u novoj godini - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Erotika u novoj godini

Erotika u novoj godini

Za novogodišnju čestitku priredili smo Vam seks Natalie Portman i Mile Kunis, te maženje Anne Hathaway i Jakea Gyllenhaala.

s.p. 01.01.2011 0 komentara

Erotika u novoj godini

Želimo Vam sve najbolje u novoj 2011. – puno dobrih filmova, osobito onih s puno dobre erotike! Evo par sexy filmova koje ove godine možete očekivati  na velikom platnu ili barem DVD-u:

1. 'Crni labud'
Film koji se najviše pročuo po lezbijskoj sceni Mile Kunis i Natalie Portman zapravo ne sadrži golotinju, a ovaj mračni psihološki triler/horor nema romantični štih, već nudi uznemirujuću atmosferu paranoje i prijetnje.


'Ljubav i ostale droge', trailer.

2.'Ljubav i ostale droge'
Humornu dramu o bolesnoj glavnoj junakinji studio je pokušao prodati reklamirajući gole scene Anne Hathaway i Jakea Gyllenhaala, a taj pristup baš i nije upalio u konzervativnoj Americi. Ipak, film će se svidjeti onima koji u romantičnoj komediji žele vidjeti i malo seksa – obratite pažnju na scenu u kuhinji u traileru!

3.'Blue Valentine'
Ova nezavisna drama pamtit će se po 'vrućim' scenama Ryana Goslinga i Michelle Williams koje su izludile cenzore. Osim golotinje pod tušem, možete očekivati oralni i analni seks zbog kojeg je film umalo dobio strogu cenzorsku ocjenu NC-17.

 
'Blue Valentine', isječak.

4.'I Am Love' ('Io sono l'amore')
Ako želite pravu erotiku, bolje gledajte europske art filmove! Ovaj film svi hvale zbog predivnih erotskih scena, uključujući i onu u kojoj Tilda Swinton i njezin mladi partner Edoardo Gabbriellini goli leže u polju, a kamera ih snima u krupnom planu.

5.'Chloe'
Iako su mnogi odbacili film kao soft erotiku matorog redatelja, dosta kritičara pohvalilo je film, a gole scene Amande Seyfried i lezbijski seks Amande i Julianne Moore vjerojatno su pomogle pozitivnim ocjenama filma. Film se još uvijek ne najavljuje u našim kinima – distributeri, što čekate?

Komentari

Nema komentara.