Kino raspored 2011. - ljeto - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kino raspored 2011. - ljeto

Kino raspored 2011. - ljeto

Vraćaju se Harry Potter, Transformeri i Johnny English, a dolaze nam kauboji i vanzemaljci.

s.p. 02.01.2011 0 komentara

Kino raspored 2011. - ljeto

23.06.2011. 

'Hanna'
Akcijski triler Joea Wrighta o tinejdžerici (Saoirse Ronan) koju otac (Eric Bana) odgoji da postane savršena ubojica, a zatim ju šalje na tajnu misiju zbog koje će proputovati čitavu Europu.

'Bridesmaids'
Komedija o dvije djevojke koje se bore koja će planirati prijateljičino vjenčanje i tako dokazati da je baš ona najbolja frendica. 

30.06.2011.

'Transformers 3' 3D ('Transformers: Dark of the Moon')
Treći nastavak akcijskog hita otkriva što se događalo za vrijeme tajne misije Apolla 11, tijekom koje je otkriveno kako se na tamnu stranu Mjeseca srušila cybertronska letjelica.


'Transformers 3', trailer.

07.07.2011.

'Your Highness'
Princ bitanga mora pomoći savršenom starijom bratu da spasi zaručnicu. Vulgarna komedija s Dannyjem McBrideom, Jamesom Francom, Natalie Portman i Zooey Deschanel.

'Bel Ami'
Romatična drama s Robertom Pattinsonom i Umom Thurman, adaptacija Maupassantovove priče o mladom i ambicioznom novinaru koji gradi karijeru preko ženskih kreveta.

14.07.2011.

'Harry Potter i Darovi Smrti - 2. dio' ('Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2')
Posljednji film o Harryju Potteru, u kojem se Harry, Ron i Hermiona vraćaju u Hogwarts kako bi pronašli i uništili Voldemortove posljednje horkrukse. Voldemort otkriva njihovu misiju i započinje velika bitka.

'The Sitter'
Urnebesna komedija o studentu (Jonah Hill) koji je privremeno suspendiran s fakulteta, pa je prisiljen čuvati susjedovu djecu što se pretvara u pravu noćnu moru.

21.07.2011.

'Monte Carlo'
Komedija o tri djevojke koje za vrijeme odmora u Parizu upadaju u hotel s pet zvjezdica, a onda jedna od njih biva zamjenjena za britansku bogatašicu pa cure upadaju u svijet paparazza i romansi, te završavaju u Monte Carlu.

28.07.2011.

'Prvi osvetnik: Kapetan Amerika' 3D ('The First Avenger - Captain America')
Akcijski SF o junaku koji se prijavljuje u tajni projekt koji ga pretvara u Kapetana Ameriku, superjunaka i zaštitnika Amerike.

04.08.2010.

'Štrumfovi' 3D ('Smurfs')
Nakon što zli čarobnjak Gargamel otjera male Štrumfove iz njihovog sela, oni u bijegu odjednom napuštaju svoj magični svijet i nađu se usred Central Parka u New Yorku. Hoće li uspjeti pronaći put kući prije nego što ih nađe Gargamel? 

'Rise of the Apes'
Uvod u priču 'Planeta majmuna' - znanstvenik (James Franco) radi medicinske eksperimente na majmunima i odjednom počinje primjećivati da su jako mentalno uznapredovali, te će uskoro doći do bitke koja će promijeniti život na čitavoj Zemlji.

11.08.2011.

'Jumping the Broom'
Romantična komedija o dvije potpuno različite crnačke obitelji koje se odluče vjenčati na isti dan, što može završiti samo na jedan način: potpunom katastrofom!


'Kauboji i izvanzemaljci', trailer.

18.08.2011.

'Kauboji i izvanzemaljci'  ('Cowboys and Aliens')
Akcijski SF vestern s Danielom Craigom i Harrisonom Fordom. Svemirski brod spušta se na grad Absolution, a jedina nada za spas im je tajanstveni stranac koji će okupiti bivše suparnike u borbi protiv zajedničkog neprijatelja.

'The Help'
Drama smještena u Mississippi 1960-ih, u kojem jedna bijela Južnjakinja (Emma Stone) odluči intervjuirati crnkinju (Viola Davis) koja je služila u uglednim obiteljima.

'Mr. Popper's Penguins'
Komedija o biznismenu (Jim Carrey) čiji se život mijenja nakon što naslijedi šest pingvina, pa zatim pretvara svoj stan u njihov dom.

'Horrible Bosses'
Komedija o trojici prijatelja koji su strašno ogorčeni poslom i svojim nadređenima, te smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se zauvijek riješe svojih šefova - tako da ih međusobno pobiju!

25.08.2011.

'Auti 2' ('Cars 2')
Munjeviti i njegova kompletna ekipa zajedno s novim šefom Šlepom odlazi na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže.


'Auti 2', trailer.

'Bad Teacher'
Komedija o školskoj učiteljici (Cameron Diaz) koja će, nakon što ju njezin dečko ostavi, pokušati osvojiti momka (Justin Timberlake) njezine kolegice iz škole.

01.09.2011.

'The Change-Up'
Komedija o oženjenom muškarcu (Jason Bateman) koji zamijeni tijelo sa svojim najboljim prijateljem samcem (Ryan Reynoldsom). 

'Final destination 5' 3D
Novi nastavak horor serijala je priča o muškarcu koja predviđa nesreću na mostu, a onda otkriva da Smrt progoni njega i sve preživjele iz te nesreće.

'Born to Be a Star'
Komedija o mladiću koji odluči doći u Hollywood kako bi ostvario isto ono što je uspjelo njegovim roditeljima - postao porno zvijezda!

08.09.2011.

'Čuvar životinja' ('Zookeeper')
Životinje u zoološkom vrtu obožavaju Andrewa koji vodi brigu o njima, a kada krene tražiti ženu svog života, životinje otkrivaju da mogu govoriti i odjednom počnu poučavati Andrewa najboljim lekcijama iz rituala parenja.

'The Darkest Hour' 3D
Fantastični SF triler o grupi Amerikanaca koji dolaze u Moskvu u kojoj će pokušati preživjeti invaziju izvanzemaljaca.

15.09.2011.

'Johnny English 2'
Komedija o nespretnom tajnom agentu Johnnyju Englishu (Rowan Atkinson) koji mora zaustaviti ubojice iz cijelog svijeta koje prijete kineskom premijeru.

22.09.2011.

'Friends with Benefits'
Romantična komedija s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, priča o lovcu na talente koji zapošljava novu urednicu magazina s kojom se upušta u seksualnu vezu bez ikakvih obaveza, a onda shvaća da je zaljubljen - a ona je bacila oko na drugoga!

NAPOMENA: Ovo je okvirni raspored, datumi kino premijera u Hrvatskoj se stalno mijenjaju. Popis ne sadrži filmove za koje još nisu određeni datumi premijera, a filmove koji igraju u art-kinima najavit ćemo u zasebnom tekstu.

Komentari

Nema komentara.